Ontdek de gezellige vakantiehuizen voor Hemelvaart in de Ardennen

Actief of in alle rust genieten bij de vakantiehuizen voor Hemelvaart in de Ardennen is heerlijk voor jong en oud. De natuurlijke omgeving is schitterend, elke maand van het jaar heeft zijn eigen charme. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Ardennen


Informatie

Actief of in alle rust genieten bij de vakantiehuizen voor Hemelvaart in de Ardennen is heerlijk voor jong en oud. De natuurlijke omgeving is schitterend, elke maand van het jaar heeft zijn eigen charme. Buiten het sneeuwseizoen kunt u tijdens de Hemelvaart plezier beleven aan buitenactiviteiten maar ook een bezoek aan de sauna of een wellnesscentrum kan heel plezierig zijn. De Belgische Ardennen roepen al gauw asociaties op als spannende klimpartijen en uitdagende mountainbiketochten maar er is veel meer.

Hemelvaart in de natuur

De natuurlijke omgeving bij de vakantiehuizen in de Belgische Ardennen is indrukwekkend met fantastische mogelijkheden voor rustige buitenactiviteiten en wat actie met meer adrenaline. Bij de Condroz vindt u een golvend heuvellandschap op 200-300m hoogtes. Wandelen en mountainbiken is heerijk hier. U kunt in deze regio in schrijven op een wandeltocht door het natuurlijk landschap met uitleg over de natuurlijke omstandigheden in de vorm van een gids, u komt zo langs de mooiste plekjes. Famenne ligt eigenlijk in een soort van vallei, een natuurlijke depressie. De strook is slechts 20km breed en de rivieren zoals de Lesse leent zich uitstekend voor kano varen en kajakken. Het land van Herve en de Voerenstreek zijn paradijzen voor alle buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen, abseilen en klimmen.

Cultuur in de Ardennen

Als u wat cultuur op wilt snuiven vanaf de vakantiehuizen voor Hemelvaart in de Belgische Ardennen geven we u graag wat voorbeelden van mooie culturele bezienswaardigheden. In Beauraing is een bedevaartsoord naar aanleiding van het feit dat de Heilige Maagd verscheen aan vijf kinderen. Vresse is een van de mooie plekjes in de Ardennen bij Bouillon. De natuurlijke omgeving is geweldig met bossen, rust, heuvels. Het klinkt wat tegenstrijdig wat ik nu schrijf maar een fietstocht of een quadtocht is zeker de moeite waard in deze omgeving. Durbuy is het kleinste stadje van België. Het kleine gezellige stadscentrum omringd door de wat ruige natuur is een bijzondere combinatie. Bij de Belvedere heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving. U kunt er ook met een toeristisch treintje komen als u wat minder sportief bent aangelegd. Het parc des Topiaires is bijzonder vanwege de ruim 250 in vorm gesnoeide buxusplanten, sommige zijn soms meer dan een eeuw oud. Bij Durbuy en omgeving kunt u zich actief uitleven met golf en avontuurlijke tochten in de natuur. In Septon, een klein dorp, staat het kasteel la petite Somme uit de 19e eeuw. U kunt hier rondkijken in een historisch gebouw met ambachtelijke bakkerij, kasteeltijn en veel meer. Tot slot nog een toeristische trekpleister, namelijk de grotten van Hotten aan de rivier de Ourthe. Ze zijn het levende bewijs dat de natuur en historie tot alles in staat is en dat ziet u terug in deze omgeving van de vakantiehuizen in de Ardennen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/