Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Denemarken

Als u van een traditionele kerst houdt, waar vreugde en gezelligheid in het middelpunt staan, dan moet u absoluut uw kerstvakantie in Denemarken doorbrengen. Boek nu één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Denemarken


Informatie

Als u van een traditionele kerst houdt, waar vreugde en gezelligheid in het middelpunt staan, dan moet u absoluut uw kerstvakantie in Denemarken doorbrengen. Boek nu één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Denemarken en breng uw kerstvakantie door in het thuisland van de kerstman. Ideaal als u de kerstvakantie doorbrengt met kinderen.

Drink gløgg op een kerstmarkt in Denemarken

De mensen in Denemarken kijken het hele jaar uit naar Kerstmis. Tijdens uw kerstvakantie in Denemarken kunt u de prachtig versierde straten en zelfgemaakte kerstversieringen bewonderen. U kunt gaan kerstshoppen op één van de vele kerstmarkten in Denemarken, waar u kunt genieten van een glaasje gløgg: rode wijn met kaneelstokjes, rozijnen, kruidnagel en amandelen. U kunt kerstshoppen ook combineren met een bezoek aan Ribe, de oudste stad in Denemarken.

Sfeervolle kerstvakantie in Denemarken

Ongeacht of u de kerstvakantie met kinderen doorbrengt of niet, een plaats die u zeker moet bezoeken tijdens uw kerstvakantie in Denemarken is Tivoli, een attractiepark in Kopenhagen. Iedereen zal onder de indruk zijn van de miniatuurdorpjes, de versieringen en het adembenemende uitzicht. Boek nu uw vakantiehuis voor kerst in Denemarken en laat u betoveren door de wonderlijke kerstsfeer in Denemarken!


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.