Vakantiehuizen voor de Meivakantie Denemarken

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Denemarken kunt u de rijke cultuur van Denemarken ontdekken. Denkt u hierbij aan het museum Ribes Vikinger, met moderne multimedia gaat u eeuwen terug in de tijd met de Vikingen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Denemarken


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Denemarken kunt u de rijke cultuur van Denemarken ontdekken. Denkt u hierbij aan het museum Ribes Vikinger, met moderne multimedia gaat u eeuwen terug in de tijd met de Vikingen. Bezoek het kasteel Egeskov als u van historie en architectuur houdt. De omgeving alleen is al een bezoek waard, er zijn meerdere musea gehuisvest. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Denemarken is het HC Andersen museum in Odense met kleine persoonlijke aandenkens, kleding tot brieven, kenmerkend voor Denemarken. Dit geldt ook voor het Vikingschepenmuseum in Roskilde, een aanrader vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Denemarken. Het is uitgegroeid tot een centrum voor scheepvaart, vikingschepen en maritiem handwerk. Deze meivakantie is leuk voor iedereen.

Boek nu uw meivakantie in Denemarken 

Boek nu uw meivakantie in Denemarken en ontdek de steden en dorpen. Bornholm is een eiland met heuvels, meren en stranden en heel veel kleine dorpjes, ideaal voor een wandel- en fietsvakantie tijdens een meivakantie in Denemarken. De stad Aarhus biedt een prachtig openluchtmuseum Den Gamle By, een aanrader tijdens een meivakantie in Denemarken. Als u van winkelen en design houdt, moet u in Aalborg zijn. Kopenhagen is een mooie stad met cultuur, perfect voor uw meivakantie in Denemarken. Bij Vejle kunt u heerlijk wandelen en fietsen. U kunt Viborg ontdekken met de rijzige Dom, Silkeborg omringd door bossen met veel kunst en cultuur. Denemarken is een mooi vakantieland, laat u verrassen.

Meivakantie met de familie in Denemarken

Een meivakantie met de familie in Denemarken is heel aantrekkelijk dankzij de vele mogelijkheden voor een meivakantie met kinderen. Wilt u een dierentuin bezoeken? U kunt kiezen uit Givskud, Ebeltoft safaripark en andere. Wilt u een aquarium bezoeken tijdens een meivakantie met de familie in Denemarken? Kiest u dan voor het Kattegatcentrum in Grenaa-groot zeeaquarium met de duikerklok of het Fjord en Beltcentrum in Kerteminde met aquarium en zeezoogdierenbassin. Wilt u een attractiepark bezoeken in Denemarken? Bezoek Legoland bij Billund voor een volledige dag attracties, speeltuinen en ontspanning tijdens uw meivakantie met kinderen. Bezoek Tivoli in Kopenhagen met het hoogste rad en vele andere attracties. Deze meivakantie met de familie in Denemarken bruist van succes.

  

 

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.