Vakantiehuizen voor Pasen Denemarken

Vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Denemarken kunt u op een plezierige manier kennis maken met de rijke cultuur van Denemarken. Denkt u hierbij aan de geschiedenis van het land met betrekking tot de Vikingen, het Ribes Vikinger museum is... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Denemarken


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Denemarken kunt u op een plezierige manier kennis maken met de rijke cultuur van Denemarken. Denkt u hierbij aan de geschiedenis van het land met betrekking tot de Vikingen, het Ribes Vikinger museum is daar een zichtbare herinnering aan. Bij de krijtrotsen van Mons Klint kunt u vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Denemarken het informatiecentrum en museum bezoeken met mooie archeologische vondsten. De krijtrotsen zijn een prachtig wonder der natuur, niet ver van de vakantiehuizen voor Pasen in Denemarken. Ontdek het historische culturele bezienswaardigheden in de vorm van kasteel Egeskov, meer dan 450 jaar oud op het eiland Funen. U vindt veel vakantieplezier vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Denemarken.

Kies voor een sfeervolle paasvakantie in Denemarken

Boek nu uw paasvakantie in Denemarken als u op zoek bent naar een sfeervolle Pasen. In de maanden maart en april kunt u in een prettige sfeer genieten van het Hans Christian Andersen museum in Odense tijdens de paasvakantie in Denemarken met bijvoorbeeld zijn reistas plus inhoud of documenten. Het Vikingschepenmuseum is ook heel typerend voor de paasvakantie in Denemarken met als onderwerp het maritieme handwerk, de vikingschepen en de scheepvaart. Tijdens een paasvakantie in Denemarken kunt u kiezen voor Jutland met de zandstranden en de mooie Limfjord als u van de watersport houdt. De Deense fjordenstreek is een aanrader tijdens de Pasen in Denemarken, geniet van het landschap tijdens een fietsvakantie. Zo heeft elke regio zijn charme.

Tijdens de feestdagen met de familie kunt u genieten in Denemarken

Tijdens de feestdagen met de familie in Denemarken kunt u genieten van een actieve vakantie met kinderen. Een vakantie met kinderen is niet compleet zonder een bezoek aan een attractiepark. Bezoek het Danfoss Universe tijdens de feestdagen met de familie in Denemarken. Het is een interactieve tentoonstelling van wetenschap en techniek waar jong en oud onderdeel van kan zijn. Het Waddenzeecentrum is een prachtige bestemming tijdens de feestdagen met de familie in Denemarken. Zo is Legoland in Billund een fantastische dagexcursie evenals het amusementspark Tivoli in Kopenhagen. Deze laatste is uniek en sprookjesachtig. Denkt u aan Djurs Sommerland-een amusementspark of Farup Sommerland bij Saltum. Kies voor een gezellige vakantie tijdens de feestdagen in Denemarken.

 

 

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/