Natuur ontdekken met de last minutes in Denemarken

Spontaan op vakantie, kies dan voor de last minute vakantiehuizen in Denemarken. Het is helemaal niet zo ver rijden en je kan hier naar hartelust genieten van de prachtige natuur, brede zandstranden en extra leuk... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Denemarken


Informatie

Spontaan op vakantie, kies dan voor de last minute vakantiehuizen in Denemarken. Het is helemaal niet zo ver rijden en je kan hier naar hartelust genieten van de prachtige natuur, brede zandstranden en extra leuk voor de kinderen, verschillende aquaparadijzen! Denemarken lijkt landschappelijk gezien wel een beetje op Nederland, het is vlak, heeft brede zandstranden en een prachtige duinenrij. Je kan hier dan ook uitstekend wandelen en fietsen. Ondanks de overeenkomsten is Denemarken wel echt een uniek land met een heel eigen gezicht. Voor visliefhebbers is het ook de ideale bestemming. De zee, maar ook de rivieren en meren bieden uitstekende mogelijkheden voor de hengelsport. Ook daarvoor ga je op een vakantie naar Denemarken.

De stranden ontdekken

De last minute vakantiehuizen in Denemarken nodigen u ook uit voor een spontane vakantie aan zee. Op veel plekken liggen de vakantiehuisjes gewoon in de duinen. Je loopt dus de deur uit en je staat op het strand. Van uitwaaien tot zonnebaden en zwemmen, jullie zullen genieten. Neem ook de hond mee op vakantie en geniet samen van de natuur. Wist u dat Denemarken zo’n 230 stranden met een blauwe vlag heeft? Een schone en veilige plek voor jullie strandvakantie. Vooral op Sjaelland en noordoost Jutland zijn deze volop te vinden en ’s zomers worden ook nog eens veel stranden door strandwachten beheerd.

Uitstapjes met het gezin

Wie roept Denemarken, roept ook Legoland, voor veel kinderen de ultieme droombestemming om een keertje te kijken, want wie bouwt er nu niet graag met deze stenen. Je zult zien dat echt alles mogelijk is. Andere leuke uitstapjes voor de kids zijn het park Tivoli bij Kopenhagen en het Hans Christian Andersen sprookjesmuseum. Laat je verrassen tijdens een last minute vakantie in Denemarken. Er is zoveel leuks te doen voor jong en oud!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/