Vakantiehuizen in Zuidoost Jutland zijn comfortabel en gezellig

De lastminute vakantiehuizen in Zuidoost Jutland zijn een comfortabel begin van uw gezellige actieve en culturele vakantie in Denemarken. De natuurlijke omgeving leent zich uitstekend voor sportieve buitenactiviteiten en het aanbod van culturele... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuidoost Jutland


Informatie

De lastminute vakantiehuizen in Zuidoost Jutland zijn een comfortabel begin van uw gezellige actieve en culturele vakantie in Denemarken. De natuurlijke omgeving leent zich uitstekend voor sportieve buitenactiviteiten en het aanbod van culturele bezienswaardigheden is groot en afwisselend. We geven u graag wat voorbeelden van beiden.

Actief genieten in Zuidoost Jutland

In de bossen in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Zuidoost Jutland kunt u fijn wandelen en mountainbiken. De fjordenstreek is een paradijs voor watersportactiviteiten zoals surfen en zeilen en boottochten maken. In het glooiende landschap van Hadersleve en Kolding kunt u heerlijk wandelen en fietsen met het hele gezin. Er zijn ook meerdere wandelroutes uitgezet zoals het Douane pad bij de Flensburger fjorden. Een andere leuke bestemming voor een dagje uit vanaf uw accommodatie is Hejsminde met de haven, midgetgolfbaan, omringd door heuvels en bossen. Als u met de kinderen op stap bent, bezoek het attractiepark in Tinglev. Een andere leuke suggestie is het interactieve attractiepark in Nordborg met het Danfoss Universe. Het bekendste park in deze omgeving van uw lastminute vakantiehuis in Zuidoost Jutland is Legoland in Billund. Dit attractiepark biedt leuke en heftige attracties voor grotere en kleinere kinderen, alles uitgevoerd met het thema legoblokjes. Een bezoek aan het Visserij en Maritiem museum met het grote zeeaquarium is ook zeker leuk om te bezoeken met de kinderen, u zult ontdekken dat de zee vol verrassingen zit. Dat ziet u ook terug in de kindvriendelijke stranden bij de fjordenkust. Dankzij het natuurlijke landschap kunt u in dit vakantiegebied fijn wandelen, fietsen, vissen, zwemmen en golfen. Maar denk nu niet dat u perse wat moet doen, als u gewoon rust wilt op uw eigen terras in de zomer en bij uw eigen open haard in de winter, kan dat natuurlijk altijd, vergeet uw boek en uw favoriete gezelschap niet. Romantiek en gezelligheid zijn een belangrijk onderdeel van een vakantie in Zuidoost Jutland.

Bezienswaardigheden in Zuidoost Jutland

De bezienswaardigheden van de lastminute vakantiehuizen in Zuidoost Jutland zijn op meer dan een hand te tellen, dit deel van Denemarken huisvest diverse musea en historsiche monumenten. Hierbij kunt u denken aan het openluchtmuseum Hjemstadt Oldtidspark of het kasteel van Valdemar in Sonderberg. Als u wilt kennis maken met de oud historisch stadje moet u in Ribe zijn. Het Vikingmuseum is een typische Deens museum, verwijzend naar de voormalige inwoners van Scandinavië. Een leuke manier om kennis te maken met het door u gekozen vakantiegebied is een bezoek aan de handelssteden Kolding, Abenra en Vjelje. Denemarken heeft een eigen imago met kenmerken als aandacht voor kunst zowel voor decoratief gebruik als voor praktisch gebruik en aandacht voor eenvoud en natuur. Zuidoost Jutland is een prachtige vakantiebestemming.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.