Kies voor een gezellige lastminute bij de vakantiehuizen op Langeland

Ontdek vanaf de lastminute vakantiehuizen op Langeland, Funen en Aro in de mooie natuur in Zuid Denemarken. Het eiland Funen is met een brug met Langeland verbonden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Fünen Langeland en Ärö


Informatie

Ontdek vanaf de lastminute vakantiehuizen op Langeland, Funen en Aro in de mooie natuur in Zuid Denemarken. Het eiland Funen is met een brug met Langeland verbonden. Aro is een ander eiland met als hoofdstad Aroskobing. Aro ligt tussen Funen en Langeland in. Funen was een eiland maar ook hier vindt u bruggen naar Jutland en Seeland. Toch is de kenmerkende eilandensfeer wel behouden gebleven. De belangrijkste stad op Funen is Odense, het eiland heeft de liefelijke bijnaam Tuin van Denemarken meegekregen.

De drie eilanden Langeland, Funen en Aro

Funen is een gezellig en rustig vakantiegebied, niet ver van de lastminute vakantiehuizen op Funen, Langeland en Aro, met uitzicht over Langeland. Stokkebaek is een van de plaatsen op Funen met rust, natuur, mooi strand,diverse visstekken. 4km verderop lig het plaatse Hesselager met winkels en een restaurant. 21km verderop ligt de grotere plaats Svendborg met nog meer winkels, restaurants en bezienswaardigheden. Het Stokkebaek strand is rustig en het water is er niet diep, wat het tot een kindvriendelijk strand maakt. Vlak achter het strand liggen grasvelden voor sportieve activiteiten, ook vlakbij ligt het rustige bos Purreskov. Bij Gudve op 7km en in Svendborg liggen mooie golfbanen startklaar voor u. Leuk voor het hele gezin is het maken van een boottocht met de vissersboot vanaf Lundeborg op 4km. Hopelijk heeft u dankzij de km-verwijzing een idee van de omgeving. Bezienswaardigheden in de omgeving zijn zeker het ontdekken waard zoals het landgoed Broholm Gods met mooie architectuur en archeologische vondsten. Bij Mindelunden Gudbjerglund staan vier hunebedden uit een zeer vroege periode. Een minder groot en bekend eilandje ligt vlakbij met de sfeer van een Robinson Crusoe eiland met de naam Aebelo. U kunt hier fantastisch vogels spotten en genieten van de natuur. Vanaf Faaborg kunt u plezierig zeekajakken in de Sydfynske baai vanwege de natuurlijke omstandigheden. Bij Fyn vindt u goede omstandigheden voor zeilactiviteiten waarbij u naar Langeland kunt zeilen. Een piratentocht vanaf Svendborg met een oud zeilschip is superspannend voor de kids. In het algemeen kunt u zeggen dat de mooiste stranden op Funen liggen. Op Langeland zijn diverse archeologische vondsten ontdekt evenals prehistorische monumenten zoals het Kong Humble Grav, een grafheuvel met 77 randstenen, de ware toedracht van dit monument blijft giswerk. Typisch voor Denemarken en de omgeving van de lastminute vakantiehuizen op Langeland, Funen en Aro zijn de ronde kerken zoals in Horne en natuurlijke de bekende kerk in Bornholm buiten dit gebied. De Sankt Knuds kerken is een ander mooi voorbeeld. Op Funen worden de sprookjes levend gehouden vanwege de aanwezige kastelen en de sprookjesschrijver H.C Anderson. Als u het kasteel Egeskov bezoekt, ontdekt u een toeristische versie hiervan. Bij deze waterburcht is tegenwoordig een heel attractiepark met musea, labyrinth, wandelpaden in een bomenpark en een sprookjesroute voor de kinderen met de naam Andersen. Een vakantie in Denemarken zit vol aangename verrassingen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/