Vakantiehuizen voor een weekendje weg Denemarken

Een cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Denemarken biedt talloze bijzondere bezienswaardigheden. Het Hans Christian Andersen museum vindt u vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Denemarken... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Denemarken


Informatie

Een cultuurvakantie vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Denemarken biedt talloze bijzondere bezienswaardigheden. Het Hans Christian Andersen museum vindt u  vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Denemarken in het geboortehuis in Odense met manuscripten en reisvoorwerpen. Als u de sporen van HC Andersen volgt, kiest u ook voor een bezoek aan Kopenhagen vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Denemarken. De havenstad is prachtig, met het beeld van de zeemeermin evenals de huizen van Nyhavn of de langste winkelstraat Stroget vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Denemarken. Ontdek het Vikingermuseum in Ribes of het Geocenter bij Mons KLint met informatie over de krijtrotsen. Dit cultureel weekendje weg in Denamarken mag u niet missen.

Boek nu uw weekendje weg in Denemarken voor een strandvakantie 

Tijdens een weekendje weg in Denemarken vindt u een prachtige strandvakantie waar u kunt ontspannen in de natuur. In Zuidwest Jutland ligt de Noordzee, waddengebied en kwelders. Tijdens een weekendje weg in Denemarken vindt u prachtige zandstranden bij het eiland Romo en Fano. Beide zijn Waddeneilanden met mooie natuur en badstranden. De buitenactiviteiten zijn divers zoals paardrijden, fietsvakantie, wandelvakantie, mountainbiketochten, visvakantie, surfen en vliegeren. Een weekendje weg met hond op het strand is geen enkel probleem. Bij Limfjord vindt u eveneens prachtige stranden, rust en natuur. Bezoek het familiepark bij Fiske of badplaatsen als Blavand en Sondervig. Hvide Sande is een gezellige vissersplaats, leuk tijdens een weekendje weg in Denemarken aan het strand.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Denemarken

Tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Denemarken kunt u diverse parken bezoeken. Dit is een gezellig weekendje weg met kids tijdens de feestdagen in Denemarken. Het bekendste park is wel Legoland in Billund, met talloze attracties in de vorm van lego, patat in de vorm van legoblokjes en veel meer. Bezoek tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Denemarken het Danfoss Universe in Nordborg met interactief wetenschap en technologie. Tivoli is een bekend amusementspark in Kopenhagen, sprookjesachtig, veelzijdig en zonder enige leeftijdsgrens waar al duizenden veel vakantieplezier aan beleefd hebben. Een weekendje weg tijdens de feestdagen met kinderen in Denemarken is een succes.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/