Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Bulgarije

Tijd om de Christelijke kersttradities achter u te laten? Breng uw kerstvakantie door in Bulgarije en maak kennis met de Orthodoxe kersttradities. Boek nu één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Bulgarije... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Bulgarije


Informatie

Tijd om de Christelijke kersttradities achter u te laten? Breng uw kerstvakantie door in Bulgarije en maak kennis met de Orthodoxe kersttradities. Boek nu één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Bulgarije en laat u verrassen door dit prachtige land!

Op kerstvakantie met kinderen in Bulgarije

Als u Kerstmis met de kinderen doorbrengt in Bulgarije, dan moet u zeker een bezoek brengen aan de kerstmarkt in Sofia. Hier kunnen uw kinderen genieten van kindershows en kunnen ze zelfs een portret laten maken met de Kerstman. Uw kinderen zullen de tijd van hun leven hebben terwijl u in alle rust en kalmte kunt gaan kerstshoppen op de kerstmarkt in Bulgarije.

Landelijke kerstvakantie in Bulgarije

Houd u niet van die kerstdrukte? Boek dan een landelijk vakantiehuis voor kerst in Bulgarije en ervaar de Bulgaarse gastvrijheid en de goed bewaard gebleven volksgebruiken, gewoonten, kunst en ambachten van dit geweldige land. Op kerstavond kunt u genieten van de heerlijke traditionele keuken met een typisch Bulgaars vegetarisch kerstdiner. Boek vandaag uw vakantiehuis voor kerst in Bulgarije en begin te dromen van uw kerstvakantie in Bulgarije!


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.