Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Groot Brittannie

De culturele Kerstmis in Groot Brittannie is sfeervol en gezellig. Londen is de stad bij uitstek als u sfeer wilt proeven in een versierde stad. In de regio Groot Londen vindt u de stad Londen, een van de vier alfa wereldsteden... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Groot Brittannie


Informatie

De culturele Kerstmis in Groot Brittannie is sfeervol en gezellig. Londen is de stad bij uitstek als u sfeer wilt proeven in een versierde stad. In de regio Groot Londen vindt u de stad Londen, een van de vier alfa wereldsteden zoals Parijs, Tokio en New York. In deze moderne stad vindt u prachtige historische bezienswaardigheden zoals Greenwich, de Kew Gardens of de Westminster gebouwen en de Saint Margaret Church. De Tower of Londen en Bridge is ook bijzonder, er is teveel om op te schrijven. De stad Glasgow is een andere sfeervolle stad met een gezellig winkelcentrum en winkelstraat. De kathedraal van Glasgow is een nog goed bewaarde kathedraal uit de Middeleeuwen, een topper voor de bezoekers. De kathedraal van Durham is een andere topper. U komt tijd tekort tijdens deze vakantie.

Een actieve Kerstvakantie is leuk en gezellig

De kerstmarkten in Londen zijn een bijzondere attractie tijdens de Kerstmis in Groot Brittannie. De hele stad is in kerstsfeer maar de markt is een en al kerst. Andere activiteiten vindt u bij het Glasgow Science centrum compleet met interactieve workshop, theatershow en IMAX bioscoop. Bezoek de dierentuin in Edinburgh met attracties en heel veel dieren. Het Blair Drummond Safari en avonturenpark is een leuk dagje uit met een autosafari, boottochtje, pretpark en zeeleeuwenshow. Deep Sea World is een onder water avontuur, een aquarium met gevaarlijke dieren maar u vindt er ook leuke zeehondenpups. Afhankelijk van het weer kunt u kiezen voor een golfvakantie maar u kunt ook kiezen voor een wintersport in het Cairngorms nationaalpark in Cairngorm berg, Lecht en Glenshee en Nevis Range. Kies voor een van de prachtige wandelingen door de natuur.

Een Kerstmis in Groot Brittannie is altijd anders

De sfeer proeven is altijd leuk tijdens de Kerstmis in Groot Brittannie. De kerst in deze regio staat bol van kerstversiering en tradities in de keuken. Een reden te meer om tijdens deze periode te kiezen voor een anders dan anders vakantie. Zo kunt u het sfeervolle openluchtmuseum in Dudley-Black country living bezoeken, u gaat terug in de tijd. Als u geïnteresseerd bent in de Engelse geschiedenis, kiest u voor het Britisch museum. Kasteel Howard in York is een prachtig huis met bijzondere tuin, opengesteld voor bezoekers. Typisch engels is het Kolenmijnenmuseum in Wakefield met de kolenmijnen als hoofdonderwerp. Als u rondkijkt op het platteland, treft u vooral in de dorpen gezellige drink- en eetgelegenheden aan waar u gastvrij verwend wordt in kerstsfeer.


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.