Last Minute Vakantiehuizen Groot Brittannie

Als u een last minute vakantiehuisje in Groot Brittannië huurt kunt u de kastelen, landhuizen, high tea’s, pittoreske plaatsen, meren, stranden, bossen, heidevelden en nog veel meer ontdekken. Dit schitterende en... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groot Brittannie


Informatie

Als u een last minute vakantiehuisje in Groot Brittannië huurt kunt u de kastelen, landhuizen, high tea’s, pittoreske plaatsen, meren, stranden, bossen, heidevelden en nog veel meer ontdekken. Dit schitterende en veelzijdige vakantieland is een unieke bestemming en elke regio heeft haar eigen karakteristieke landschap. Ideaal als u nog geen vakantie geboekt heeft, want dan wachten de last minutes in Groot Brittannië op u. In het noorden vindt u de bosrijke Highlands van Schotland, in het oosten de ruige natuur van Wales, in het midden het Engelse Merengebied en in het zuiden de hoofdstad London en diverse levendige badplaatsen en lange zandstranden. Waar u ook heen wilt gaan, er zijn altijd vakantiehuizen in Groot Brittannië voor u.

Beleef de Engelse cultuur 

De hoofdstad London staat bol van de cultuur, niet alleen bij bezienswaardigheden zoals Trafalgar Square, Buckingham Palace, de London Eye en Westminster Abbey, maar ook in de sfeer die u hier op straat en in de pub proeft. Een echte must als stedentrip in Engeland. Als literatuurliefhebber kunt u in Groot Brittannië ook uw hart ophalen, met grootmeesters zoals Spakespeare, Agatha Christie, Jane Austen en de Brontë Sisters, maar ook een wat minder bekend boek zoals Jamaica Inn kunt u zelf beleven, met de nagebouwde herberg die de smokkelaars gebruikt zouden hebben. Tegenwoordig een leuk winkeltje en museum. De eeuwenlange strijd tussen de Engelse en Schotten heeft ook zijn sporen nagelaten. Bezoek het slagveld van Culloden, waar in 1746 de Jacobieten in een bloederige strijd verloren van de Engelse overheid. De last minute vakantiehuizen in Groot Brittannië zijn ideaal om de rijke cultuur in dit land te beleven.

Wandelvakantie in Groot Brittannië 

In Groot Brittannië zult u ontelbare mogelijkheden vinden om te wandelen. Niet alleen voor dagwandelingen maar ook voor lange afstandswandeltochten. Ze nemen u mee door het prachtige groene landschap, langs statige landhuizen en pittoreske kastelen. Voor liefhebbers van een actieve vakantie zijn de last minute vakantiehuizen in Groot Brittannië een echte aanrader. Een bekende wandelroute in Engeland is Hadrian’s Wall, een Romeinse Muur die loopt over wat nu ongeveer de grens tussen Engeland en Schotland is. Volg deze muur op uw wandeltocht. Ook zeer bekend is de West Highland Way die u meeneemt van Edinburgh, langs Loch Ness naar de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. Wilt u liever wat verder naar het zuiden wandelen dan vindt u ook diverse routes in het Lake District en in Kent en Zuid West Engeland richting Land’s End. Kom in actie en boek een last minute in Groot Brittannië bij Bungalow.Net.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.