Ontdek de romantiek tijdens een last minute in Zuidoost Engeland

U zult tijdens een last minute vakantie in zuidoost Engeland de idyllische kant van Groot Brittannië ontdekken. De dromerige tuinen vormen een plezierige tegenhanger van de dynamische steden en Victoriaanse badplaatsen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Oost Engeland


Informatie

U zult tijdens een last minute vakantie in zuidoost Engeland de idyllische kant van Groot Brittannië ontdekken. De dromerige tuinen vormen een plezierige tegenhanger van de dynamische steden en Victoriaanse badplaatsen. Als u op zoek bent naar een last minute vakantiehuisje in Groot Brittannië en liefhebber bent van cultuur dan bent u deze regio aan het juiste adres. Oxford is een prachtige bestemming vanaf de last minute vakantiehuizen in zuidoost Engeland als u op zoek bent naar historie in een bijzondere omgeving. U vindt hier de mooiste, bekendste en oudste universiteit van de wereld. Windsor is een andere bijzondere plaats met een kasteel van 900 jaar oud en het wordt natuurlijk bewoond. Bezoek de prachtige stad Canterbury met de mooie kathedraal. De krijtrotsen van Dover zijn natuurhistorische bezienswaardigheden. In Engeland worden en werden veel historische gebouwen beschermd tegen verval, gerenoveerd of beschermd door de UNESCO.

Strandvakantie aan de Engelse kust

Een week aan de kust tijdens een last minute vakantie in Zuidoost Engeland is heel plezierig. Voor een dagje strand met kinderen is het eiland van Thanet bij Kent ideaal, met veilige stranden in een gezellige sfeer. Hier liggen leuke vissersdorpen, kustplaatsen als Rye en Broadstairs. Eastbourne en Brighton zijn wat grotere badplaatsen compleet met wandelpromenades, palmen, een Victoriaanse pier en gezellige restaurants met de heerlijkste gerechten. Brighton wordt ook wel London-on-Sea genoemd. Bognor Regis biedt mooie stranden en biedt officieel de zonnigste plekjes in de omgeving van de vakantiehuizen in Groot Brittannië. De Thames in Londen kunt u ideaal varen met kano en motorboot en een dagje varen op de Theems is super. Een ander mooi strand waar u fijn kunt zwemmen is het West Wittering strand met mooi uitzicht over de haven en beboste heuvels. Bij de Eastbourne stranden vindt u prachtige stranden, beveiligd, met mooie witte kliffen en uitgaansmogelijkheden.

Actief genieten

Een stadswandeling door Londen of tijdens een bezoek aan een van de diverse vlooienmarkten zijn een mooie kennismaking met Zuidoost Engeland. Dankzij de mooie omgeving is het maken van een wandeling of een fietstocht vanuit de last minute vakantiehuisjes in zuidoost Engeland fantastisch. Een bezoek aan tuinen is eigenlijk een must, kenmerkend voor deze regio zoals bij de Weald, vruchtbare Tuin van Engeland genoemd en wat dacht u van de tuinen van Kent? In de Weald kunt u het landschap omschrijven met woorden als weilanden, boomgaarden, hoptuinen en zelfs wijngaarden. Een verblijf in bij de last minute vakantiehuizen in Zuidoost Engeland overtreft alle verwachtingen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.