Vakantiehuizen voor uw weekendje weg in Engeland zijn super-voordelig

Waarom zou u boeken en kiezen voor de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Zuidoost Engeland? Om diverse redenen. Vakantiegangers die op zoek zijn rust en natuur met in de omgeving toch wat cultuur en historie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Oost Engeland


Informatie

Waarom zou u boeken en kiezen voor de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Zuidoost Engeland? Om diverse redenen. Vakantiegangers die op zoek zijn rust en natuur met in de omgeving toch wat cultuur en historie, zijn hier aan het juiste adres. Het landschap van Kent en Sussex is een perfecte omgeving voor een gezellig familieonderonsje of een romantisch weekendje weg. De tuinen van Engeland zijn een van de beroemde toeristische trekpleisters . De Engelse gastvrijheid heeft een eigen stijl evenals de Engelse humor. Ontdek het zelf vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Zuidoost Engeland.

Bezienswaardigheden in Zuidoost Engeland

Kent heeft een romantische klank bij veel vakantiegangers. U komt bij Dover aan wal als u het water oversteekt vanaf Frankrijk. Hier kunt u het Doverkasteel bewonderen, deels geopend voor bezoekers. In Dover kunt u ook een museum bezoeken over de geschiedenis van het stadje. Wist u dat voor de kust van Dover een oude boot van 3600 jaar werd opgegraven? Een van de zonnige badplaatsen aan deze Engelse kust is Herne Bay. Als u liefhebbers van oesters eten of u vindt het leuk om te kijken hoe deze geteelt worden moet u in Whitstable zijn. Wandelen langs de kustlijn en trouwens in het Zuidoost Engelend is heerlijk. Bij the Leas, dit is een 2km lange promenade boven de witte kliffen ervaart u een bijzondere sfeer, in dezelfe omgeving beginnen wandelroutes, korter en langer. In het stadje Broadstairs was de schrijveer Charles Dickens in de periode van 1837 tot 1859 vaak te vinden. Het Dickens huismuseum is het huis waar hij verbleef als hij in het plaatsje was, dit kunt u nog als toerist bezoeken. Verder is het een leuk stadje om rond te kijken.Sheerness is een plaats op het eiland Sheppey, het ligt aan de mond van de Theems, u kunt hier vlakbij de alleroudste abdij van engeland bezoeken met de naam Minster Abbey . U vindt hier een plezierige mix van buitenactiviteiten en cultuur en natuur, op deze man zal iedereen wat van zijn gading vinden tijdens een weekendje in Zuidoost Engeland. Canterburry is ook zeker uw bezoek waard, het is een oude historische stad met prachtige kathedralen en daarvlakbij ligt het plaatsje Chilham met een uitzonderlijk kasteel. De kathedralen in Canterburry delen een toeristische functie, enerzijds is het voor velen een bedevaartsoord en anderzijds zijn het belangrijke bronnen voor religieuze kunst. Een bezoekje aan Chatham is ook onvergetelijk, het ligt bij de stad Rochester. U vindt hier eigenlijk drie toppers; het kasteel, de kathedraal en de historische scheepsbouw. Ook in deze stad worden elke paar jaar festival rond Dickens gehouden, leuke manier om de Engelse sfeer te proeven. Vele toeristen komen hier elke keer weer terug, dat verklaart dat de vakantiehuizen in Zuidoost Engeland zo populair zijn.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.