Vakantiehuizen voor een weekendje weg Groot Brittannie

Groot Brittannië is een prachtig land met de bekende hoofdstad Londen. Geniet van de prachtige natuur of houdt u meer van de drukte in de grote steden? Uw weekendje weg in Engeland kunt u zo gevarieerd maken als u zelf wilt. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Groot Brittannie


Informatie

Groot Brittannië is een prachtig land met de bekende hoofdstad  Londen. Geniet van de prachtige natuur of houdt u meer van de drukte in de grote steden? Uw weekendje weg in Engeland kunt u zo gevarieerd maken als u zelf wilt. Samen winkelen in de grote steden zoals Londen of Newcastle, genieten van de natuur in Schotland of Wales of een combinatie van beide, in Groot Brittannië is van alles mogelijk. Geniet ’s morgens van een typisch Engels ontbijt of kiest u er liever voor om gezellig een high tea te doen? Ook voor een culturele vakantie is Groot Brittannië een ideale bestemming. Bezoek bijvoorbeeld de London Eye, de Big Ben, het Windsor Castle of een van de vele andere bezienswaardigheden. Een weekendje weg samen met uw geliefde of uw gezin, voor iedereen is er wat leuks te zien en te doen.

Een weekendje weg in Groot Brittannië 

Groot Brittannië kunt u via een ondergrondse tunnel met de auto bereiken, maar ook per vliegtuig of met de boot. Wanneer u een weekendje weg wilt is het natuurlijk zonde om uw vrije tijd te verspillen aan het reizen. Het vliegtuig is de snelste optie, maar om met de boot te varen is ook erg bijzonder. Wanneer u in Groot Brittannië bent aangekomen kunt u zich makkelijk verplaatsen per metro, dit is al een hele ervaring op zich. Wanneer u wilt genieten van de natuur en eindeloze wandelingen wilt maken tijdens uw weekendje weg is er genoeg te zien. Over heel Engeland zijn er mooie natuurgebieden en ieder gebied heeft iets unieks. U vindt in Groot Brittannië een gevarieerd landschap; je hebt ruige bergen, weidse vlakten, lange heuvels en veel stranden. Bezoek bijvoorbeeld de New Forrest en de Sherwood Forrest, dit zijn grote bossen. Wanneer u tijdens uw weekendje weg liever veel steden aandoet om alle bezienswaardigheden te bekijken heeft u bijna tijd te kort. De hoofdstad Londen is een erg bruisende stad met vele bezienswaardigheden, vergeet dus vooral uw fotocamera niet. In Londen kunt u de Londen Eye bekijken of misschien wel instappen of bezoek het Buckingham Palace, dit is de woning van de Britse koningin. De Westminster Abbey is ook erg indrukwekkend om te bekijken. Hier trouwen koninklijke paren en hier zijn veel bekende mensen begraven. Er is nog veel meer te doen in Londen, maar om andere steden en bezienswaardigheden te bekijken tijdens uw weekendje weg is natuurlijk ook leuk. Houdt u van kunst? Bezoek dan het National Gallery museum. Hier hangen zeer bijzondere werken van bekende personen zoals Rembrandt en Leonardo da Vinci. Dit museum is een van de belangrijkste te wereld. Ook is een bezoek aan de Stonehenge erg indrukwekkend, deze mythische plek stamt uit het jaar 2300 voor Christus, en wordt beschouwd als een van de wereldwonderen.  De stad Bath is ook zeker een bezoekje waard, hier kunt u de ronde tafel van King Arthur bezichtigen.

De perfecte vakantiewoning voor een weekendje weg 

Zoals u kunt lezen is er in Groot Brittannië heel veel te doen en te bezichtigen. Een weekendje weg is eigenlijk te kort om alles te doen en te zien wat u graag wilt. Maar op deze manier heeft u natuurlijk wel weer een leuke reden om nog een keer te gaan! Bungalow.Net biedt vele soorten vakantiewoningen aan waarin u kunt verblijven tijdens uw weekendje weg. Wilt u dicht bij de stad, midden in de natuur, een luxe villa of een mooi appartement? Er is heel veel mogelijk.

Bekijk en vergelijk alle vakantiewoningen in Groot Brittannië met elkaar en vind zo uw perfecte woning voor het weekendje weg. Geniet van al het moois wat Groot Brittannië u te bieden heeft en boek vandaag nog uw vakantiewoning op Bungalow.Net. Bij ons boekt u altijd tegen de laagste prijsgarantie, zo houd u nog wat over om iets extra’s te doen tijdens uw vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.