Een last minute in Schotland verrassend veelzijdig

Schotland is een van de mooiste vakantielanden en biedt een groot stuk vasteland en diverse eilanden. De Schotse Hooglanden zijn het gezicht van het vasteland. De drie grootste eilandengroepen van Schotland... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Schotland


Informatie

Schotland is een van de mooiste vakantielanden en biedt een groot stuk vasteland en diverse eilanden. De Schotse Hooglanden zijn het gezicht van het vasteland. De drie grootste eilandengroepen van Schotland zijn de Shetlandeilanden, Orkney eilanden en de Hebriden. Dat betekent eindeloos genieten van buitenactiviteiten aan de kust, in de bergen en in de bossen. De westkust is wat ruiger met diepe inhammen, de oostkust biedt mooie zandstranden zoals bij Aberdeen. De reden dat een last minute vakantie in Schotland jaarlijks veel bezoekers trekt is de Schotse cultuur, het groene landschap met de ruige uitstraling en het traditionele imago van de Schotten met de doedelzak en de kilt.

Bezienswaardigheden in Schotland

Vanaf de last minute vakantiehuizen in Schotland kunt u talloze bezienswaardigheden bezoeken. Fort William met de Ben Nevis is een populaire trekpleister. De Ben Nevis is de hoogste berg met 1344m en populair bij wandelaars, klimmers, mountainbikers. De top van de berg is het grootste deel van het jaar in nevels gehuld. U kunt hier ook een whiskystokerij bezoeken. Bekende kastelen die u kunt bezoeken tijdens een last minute in Schotland zijn bijvoorbeeld Donan castle en Edinburgh castle. De bekendste musea vindt u in Edinburgh, te vinden onder de naam national galleries van Schotland. De stad zelf is ook het ontdekken waard, tijdens een last minute vakantie in Schotland. De twee nationaalparken zoals Cairngorms en Trossachs hebben een grote natuurhistorische waarde voor het land uit toeristisch en natuurlijk oogpunt. Als u nostalgisch aangelegd bent, kunt u op zoek naar het monster van Loch Ness.

Actief genieten in de natuur

In de omgeving van de last minute vakantiehuisjes in Schotland ontdekt u een balans van mooie stranden en natuurlijke wonderen in de vorm van krijtrotsen en inhammen van bijzondere vorm. De kustplaats Dunbar bij Edinburgh is de ideale plek als u even wilt uitwaaien aan zee. Het prachtige strand Belhaven is een geschikte plek om te surfen. De kust van Angus biedt mooie badplaatsen zoals Arbroath met wandelroutes naar Seaton Cliffs. Carnoustie en Dundee. Hier vindt u overigens ook enkele mooie golfbanen, als u meer het binnenland intrekt kunt u eindeloos wandelen en fietsen in de heuvels, door de glens en in de bergen midden in de natuur, bijvoorbeeld over de West Highland Way. Een last minute vakantie in Schotland is leuk voor jong en oud.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.