Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ervaar de kerstsfeer bij de vakantiehuizen in Schotland

Het eiland Groot Brittannië bestaat uit Engeland, Schotland en Wales. Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Groot Brittannië – Schotland kunt u kennis maken met de unieke cultuur van deze gebieden... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Schotland


Informatie

Het eiland Groot Brittannië bestaat uit Engeland, Schotland en Wales. Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Groot Brittannië – Schotland kunt u kennis maken met de unieke cultuur van deze gebieden, dit ziet u terug in de plaatsnaamborden en de vlaggen en de plaatselijke gerechten van de regio. Een van de Schotse gebieden zijn Aberdeen city en Shire. U vindt hier zowel levendige steden als het mooie landschap van de maanvormige Noordoostkust. De kastelentocht is een van de beroemde culturele tochten in dit gebied. Een actieve vakantie met een sportief karakter is ook heel aantrekkelijk. De Highlands staat voor het Schotse beel van oude landschappen met een rijk historisch verleden. De buitenactiviteiten in deze omgeving zijn afwisselend en talrijk. De Schotse regio Perthshire is rijk gevuld met whisky distilleerderijen, oude bossen en spannende tochten in de natuur op de fiets en wandelend. Argyll en de eilanden bieden een mix van een kustlandschhap en de Highlands, U vindt hier zowel cultuur in de vorm van diverse tradities als prachtige boswandelingen in een fantastische omgeving.

Kerstmarkten in Schotland

De kerstmarkten zijn een van de bezienswaardigheden vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Groot Brittannië – Schotland. Het aanbod van kerstmarkten is wat groter in Engeland dan in Schotland maar u vindt er nog steeds genoeg zoals in Bath, Salisbury, Manchester, Chester, Edinburgh of Glasgow. Londen is wel de hofleverancier van de kerstmarkten met unieke kramen, ambachtelijke kerstdecoraties, attracties en de heerlijkste gerechten en dranken die gebruikelijk worden klaargemaakt tijdens de decembermaand. In Edinburgh wordt ook een van de Schotse kerstmarkten georganiseerd. De stad leent zich hier uitstekend voor, het ligt prachtig in de Laaglanden en tegelijkertijd grenst het bijna aan de zee. De historische gebouwen van de stad huisvesten mooie musea zoals het Writers museum, het Schotse natuurmuseum of het museum van Edinburgh. U kunt zich voorstellen dat de kerstmarkt in een dergelijke omgeving nog meer sfeer heeft. Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Groot Brittannië – Schotland zult u zeker genieten van al wat u hier zult aantreffen, zowel de stad als de kerstmarkt. De stad Leeds is een van de grootste steden in het graafschap Yorkshire. Ook hier worden gezellige markten georganiseerd maar een stadswandeling in Kerstsfeer ook zeker een aanrader. Naast de musea zoals het Leeds city museum kunt u hier bijvoorbeeld de Tetley brouwerij bezoeken of het Grand Theatre of het Kirkstall Abbey. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van mooie steden in Groot Brittannië.

Londen

De stad Londen is een van de belangrijke toeristische trekpleister vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Groot Brittannië – Schotland. Londen staat bol van bekende en onbekende bezienswaardigheden. Beroemd is het Westminster, bestaande uit een paleis, het klooster en de St Margaret kerk. Een ander bekende plek in de stad is Trafalgar Square. De rivier de Thames is gezichtsbepalend voor de sfeer met de vele bruggen en romantische plekjes in de stad. Een wandeling langs deze rivier mag u eigenlijk niet missen. Groot Brittannië en Schotland zijn rijk aan natuur en cultuur.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.