De meivakantie bij de vakantiehuizen in Schotland is super-voordelig

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Schotland staan in het mooie natuurlijke landschap van het Verenigd Koninkrijk, waar Schotland een onderdeel van is. De hoofdstad van Schotland is Edinburgh. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Schotland


Informatie

De vakantiehuizen voor Meivakantie in Schotland staan in het mooie natuurlijke landschap van het Verenigd Koninkrijk, waar Schotland een onderdeel van is. De hoofdstad van Schotland is Edinburgh. De Schotse Hooglanden zijn de hofleverancier van unieke natuur in Schotland met een landschap van rotsachtig landschap met fossielen, u vindt hier geen heuvels maar ook geen bergen. Wat velen niet weten is dat Schotland meer dan 790 eilanden heeft in de vorm van de Shetlandeilanden, Orkneyeilanden, BinnenHebriden en Buiten Hebriden. En dan vindt u nog de Centrale laaglanden in Schotland met wat heuvels ten gevolge van de vulkanische werking. Hier zult u ook nog al wat koolmijnen aantreffen. U begrijpt dat u hier niet hoeft te kiezen wat u wilt zien of doen, u vindt hier zowel kust als bergen.

Kenmerkend voor Schotland

U zult vanaf de vakantiehuizen voor Meivakantie in Schotland twee nationale parken aantreffen namelijk Cairngorms nationaalpark en Trossachs nationaalpark. Daarnaast zult u tijdens het rondkijken in de omgeving diverse botanische tuinen en kastelen met kasteeltuinen ontdekken. Soms zijn deze ‘landgoederen’ opengesteld voor bezoekers, soms kunt u er alleen op afstand van genieten, allebei zijn het bijzondere ervaringen. De culturele tradities van Schotland zijn vrij algemeen bekend, denkt u aan de kilt of de doedelzak of de Schotse whisky. Het heeft allemaal te maken met Keltisch traditie en folklore. Naast het feit dat het een toeristische trekpleister is , is het ook nog steeds een wezenlijk onderdeel van het leven in Schotland. De Schotse gerechten waarbij gebruikt wordt gemaakt van schapen en runderen zijn heel smakelijk, altijd leuk om te proberen, smaken verschillen nu eenmaal. De hoofdstad Edinburgh mag u niet missen, u vindt hier een oud historisch centrum met smalle straatjes en unieke huisgevels. Bekende bezienswaardigheden in de stad zijn bijvoorbeeld het Edinburg kasteel, de dierentuin, de nationale kunstgalerij van Schotland en Greyfriars Bobby. Het monster van Loch Ness trekt jaarlijks veel bezoekers. Het meer Loch Ness ligt in Noord Schotland, 37km lang en 226m diep. Men is nog steeds op zoek naar het monster van Lock Ness, of het nu een mythe is of niet. De wandelroutes bij het meer zijn schitterend. Wetenschappelijk is de werkelijke aanwezigheid van het monster nog niet bewezen. De stad Glasgow is de grootste stad van Schotland, het is een relatief jonge stad waar u uitstekend uit de voeten kunt dankzij het metronetwerk, zodat u het zoeken van een parkeerplaats kunt vergeten.
Een vakantie in Schotland is heel afwisselend, dat blijkt wel uit bovenstaande tekst, u vindt hier romantiek en gezelligheid, natuur en cultuur. De vakantiehuizen voor Meivakantie in Schotland zijn een goed begin van deze vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.