Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Roemenie

Bent u de traditionele kerstliederen, de typische kerstfilms en het traditionele kerstdiner beu? Pak dan uw koffers en vertrek naar Roemenië voor de kerstvakantie! Boek één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Roemenië en laat u omver blazen... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Roemenie


Informatie

Bent u de traditionele kerstliederen, de typische kerstfilms en het traditionele kerstdiner beu? Pak dan uw koffers en vertrek naar Roemenië voor de kerstvakantie! Boek één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Roemenië en laat u omver blazen door de puurheid van dit mysterieuze land!

Legendarische kerstvakantie met kinderen in Roemenië

Roemenië is gekend voor zijn Dracula legendes, en een vakantiehuis in Roemenië voor de kerstvakantie biedt de perfecte gelegenheid om een stad, verbonden met de Dracula legende, te bezoeken, zoals Sighisoara of Brasov. Zeker als u de kerstvakantie met kinderen doorbrengt in Roemenië, zullen zij helemaal opgaan in de verhalen over deze mytische figuur.

Wintersport tijdens de kerstvakantie in Roemenië

Veel mensen weten niet dat men ook kan wintersporten in Roemenië. Vooral in de Oostelijke Karpaten en de Transylvanische Alpen zijn veel skioorden. Wees de eerste van uw vrienden die kiest voor een kerstvakantie in Roëmenie en geniet van dagen skiplezier op de bijna verlaten pistes. De perfecte gelegenheid om uw skikunsten te verbeteren of om enkele acrobatische toeren uit te halen. Grijp de kans om de prachtige steden en uitgestrekte bergen van Roemenië te ontdekken en boek uw vakantiehuis in Roemenië voor kerst vandaag nog!


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.