Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Portugal

Enerzijds wilt u vluchten voor de koudste periode van het jaar, anderzijds wilt u de kerstsfeer van thuis niet missen. U kunt beide hebben op een kerstvakantie in Portugal! Grijp de kans en boek uw vakantiehuis voor kerst... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Portugal


Informatie

Enerzijds wilt u vluchten voor de koudste periode van het jaar, anderzijds wilt u de kerstsfeer van thuis niet missen. U kunt beide hebben op een kerstvakantie in Portugal! Grijp de kans en boek uw vakantiehuis voor kerst in Portugal vandaag!

Obidios, kerstdorp in Portugal

Dé plaats om de kerstsfeer in Portugal op te snuiven is Obidos. Dit middeleeuws dorpje met zijn kasteel, één van de zeven wonderen van Portugal, wordt omgetoverd tot een echt kerstdorp tijdens de kerstperiode. U kunt hier zelfs ijsschaatsen in aangename temperaturen tijdens uw kerstvakantie in Portugal. Ook Lissabon en Porto zijn een bezoekje waard tijdens uw kerstvakantie in Portugal.

Vergeet de stress op kerstvakantie in Portugal

Op ontdekking gaan in Portugal´s prachtige natuur tijdens uw kerstvakantie in Portugal is de perfecte manier om alle drukte van het vakantieseizoen te vergeten. Als u op zoek bent naar bossen, Romeinse ruïnes en bergen tijdens uw kerstvakantie in Portugal dan is de Centro regio uw bestemming. Voor een strandwandeling moet u in Algarve zijn. Laat de sneeuw achter en boek nu uw vakantiehuis voor kerst in Portugal!


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.