Vakantiehuizen voor een weekendje weg Portugal

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Portugal kunt u onbezorgd genieten van een strandvakantie in Portugal. Een strandvakantie in Portugal is heel afwisselend, of u nu kiest voor een romantisch weekendje weg in Portugal... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Portugal


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Portugal kunt u onbezorgd genieten van een strandvakantie in Portugal. Een strandvakantie in Portugal is heel afwisselend, of u nu kiest voor een romantisch weekendje weg in Portugal, een familievakantie of strandvakantie. Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Portugal kunt u kiezen uit een strand aan de 200 km lange kust van Portugal. Bij Algarve vindt u zowel rustige als toeristische stranden vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Portugal. Bij Lagos en Faro vindt u dynamische stranden. Hier kunt u zwemmen, zeilen, watersporten met zeilen en surfen. Mooie badplaatsen zijn Aveiro, Figueira da Foz, Peniche, bij Obidos of San Martinho do Porto. Een weekendje weg in Portugal is pure ontspanning.

Boek nu uw weekendje weg in Portugal en ontdek de rijke cultuur 

Een cultuurvakantie en stedentrip tijdens een weekendje weg in Portugal is een succes. Boek nu uw weekendje weg in Portugal. Een stedentrip tijdens een weekendje weg in Portugal is zeker een aanrader, denkt u hierbij aan Lissabon. U vindt hier een rijkdom aan cultuur tijdens een weekendje weg in Portugal. Het aanbod van musea, kathedralen en kloosters is groot tijdens een stadswandeling tijdens een weekendje weg in Polen. Kenmerkend voor de stad Lissabon zijn de oude wijken Alfama en Bairro, de fadomuziek, de koffiehuizen en de traditionele Portugese gerechten. Net buiten de stad liggen prachtige stranden zoals bij Setubal. Bij Ribatejo vindt u het prachtige klooster Convento de Cristo met Coimbra als culturele hofleverancier. Portugal is een fantastisch vakantieland.

Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Portugal 

Een actieve vakantie tijdens een weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Portugal biedt vele mogelijkheden. Een weekendje weg tijdens de feestdagen met de kinderen in Portugal kunt u kiezen voor een regio als Beiras. Hier vindt u de prachtige zandstranden, de mooie berg, de Moorse kastelen, een mooie wandelvakantie en pittige mountainbiketochten. De vissersplaatsjes en de windsurflocaties zijn ook zeer populair tijdens een last minute weekendje weg tijdens de feestdagen met de kids in Portugal. Op Estremadura vindt u zee en zon, zandstranden, rust en het surfersparadijs Cascais. Langs de Douro vindt u steden als Porto, wijngebieden, zandstranden en gezellige badplaatsjes. U zult veel plezier beleven aan uw weekendje weg tijdens de feestdagen met de familie in Portugal.

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/