Vakantiehuizen voor de Meivakantie Portugal

Een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Portugal is een bijzonder avontuur. Vanwege de mooie natuurlijke omgeving kunt u hier eindeloos genieten. Bezoek in Algarve de Lagos zoo of het Mijnpark... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Portugal


Informatie

Een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Portugal is een bijzonder avontuur. Vanwege de mooie natuurlijke omgeving kunt u hier eindeloos genieten. Bezoek in Algarve de Lagos zoo of het Mijnpark, een themapark over de ijzermijnen. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Portugal vindt u mooie vakanties aan de kust. De kust van Estremadura biedt mooie zandstranden, bij Peniche kunt u perfect surfen en bodyboarden. Bijj Ribatejo kunt u heerlijk zwemmen en kano varen. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Portugal kunt u dolfijnen spotten bij Setubal. U kunt met een oude tram de stad Lissabon bezichtigen of een jeepsafari maken in de omgeving. De mogelijkheden zijn talrijk vanaf een de vakantiehuizen voor meivakantie in Portugal.

Boek nu uw meivakantie in Portugal voor een culturele ontdekkingsreis 

Boek nu uw meivakantie in Portugal en ontdek de rijke cultuur van Portugal. Beja is een voorbeeld van een levende en historische stad in Alentejo met gebouwen in de  regionale bouwstijl. U vindt hier Moorse schoorstenen en patronen met Azulejotegels. Tijdens een meivakantie in Portugal kunt u het mooie kasteel van Beja bezoeken. Braga is een mooie architectonische stad. Een bezoek tijdens een meivakantie in Portugal is de moeite waard als u van religieuze en militaire architectuur houdt. U vindt hier het bedevaartsoord Bom Jesus do Monte met de kathedraal. Tijdens een meivakantie in Portugal mag u Lissabon niet missen. U kunt hier diverse wijken bezoeken zoals de oudste wijk Alfama, Belem of Bairro Alto in het mooie Portugal.

De meivakantie met de familie in Portugal aan het strand is super 

De meivakantie met de familie in Portugal aan het strand is heerlijk. De Costa Verde loopt vanaf Porto en biedt uitgebreide zandstranden. De badplaats Viana do Castelo is een mooie mix van strand, vissershaven en historie. Espinho is een badplaats met een breed zandstrand, ideaal tijdens een meivakantie met de familie in Portugal. Op Algarve bij Costa Vicentina vindt u de mooiste zandstranden. Barriga is een ander mooi strand tijdens de meivakantie met de familie in Portugal. U vindt een rustig strand bij Tavira met rust voor zonnenbaden en wandelen en zwemmen. Bij Madeira vindt u minder zandstranden, bij Praia Dourada vindt u wel een gouden zandstrand. Een familievakantie in mei in Portugal aan het strand is een groot succes.

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/