Bestemmingen Inspiratie Informatie

De Kerstvakantie in Duitsland is betaalbaar en sfeervol

Een Kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Duitsland is een ideale onderbreking van de winterbeslommeringen. U doorbreekt met deze wintervakantie uw dagelijkse beslommeringen in een bijzondere eindejaars sfeer. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Een Kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Duitsland is een ideale onderbreking van de winterbeslommeringen. U doorbreekt met deze wintervakantie uw dagelijkse beslommeringen in een bijzondere eindejaars sfeer. Begin januari begint iedereen weer met frisse moed aan de dagelijkse werkzaamheden. Een Kerstvakantie in Duitsland is een prachtig kado voor het hele gezin waar iedereen plezier aan beleeft.

Actieve vakantie in de sneeuw

In de maand december kunt u fijn ontspannen tijdens uw Kerstvakantie bij de vakantiehuizen in Duitsland. Diverse van deze accommodaties vindt u bij de skigebieden in Duitsland. Hier kunnen de ouders genieten van de wintersport, lekker uit eten en ontspannen, de kinderen zullen plezier beleven aan de vakantie met hun ouders en de eigen activiteiten voor de kids op het skiresort van uw keuze. Zeker tijdens de schoolvakanties wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud. De Duitse Alpen bieden indrukwekkende bergen met bekende wintersportplaatsen als Garmisch Partenkirchen en Oberstdorf. De hoogste top is 2962m hoog en u vindt hier 35km aan skipistes in blauw, rood en zwart en 34 skiliften. In het Zwarte Woud kunt u fijn skien bij Feldberg op 1493m hoogte en 25km aan skipistes in alle kleuren. Afhankelijk van uw fysieke en financiele mogelijkheden kiest u voor een skigebied wat bij u past. Er is keuze genoeg in Duitsland.

Ontdek de sfeervolle duitse steden

De Duitse steden zijn extra sfeervol tijdens de decembermaand. Of iemand wil of niet, iedereen krijgt iets mee van de eindejaarssfeer in een stad of dorp, hier kan niemand om heen. De etalages zijn versierd, de mensen kunnen gebruik maken van talloze aanbiedingen omtrend kerst en oud en nieuw. Berlijn is een groene stad met 18% aan natuur en parken, 7% aan meren en kanalen. De Berlijnse muur en de Brandenburger Tor zijn denk ik wel de twee bekendste historische bezienswaardigheden. Een andere aantrekkelijke stad vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Duitsland is Hamburg, een havenstad met eigenzinnig karakter. Proef de unieke Kerstsfeer in deze steden, dit is de moeite waard.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.