Vakantiehuizen voor de voorjaarsvakantie Duitsland

Duitsland is het land met een prachtige natuur, mooie en bijzondere bezienswaardigheden en een indrukwekkende geschiedenis. U hoeft niet ver te reizen en u bent in een totaal andere omgeving. Lees meer

Skigebied in Duitsland

Duitsland  /  Kies uw resort

Stad Hoogte van Resort Totaal aantal skiliften Pistenlengte Nachtskiën
Winterberg 600 - 700 m 22 14 km  11 km  2 km Bekijken
Willingen 500 - 800 m 16 9 km  8 km  1 km Bekijken
Garmisch Partenkirchen 700 - 2720 m 33 11 km  42 km  6 km Bekijken
Oberstdorf 815 - 815 m 28 10 km  30 km  4 km Bekijken
Feldberg 950 - 1450 m 35 7 km  15 km  5 km Bekijken

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Duitsland is het land met een prachtige natuur, mooie en bijzondere bezienswaardigheden en een indrukwekkende geschiedenis. U hoeft niet ver te reizen en u bent in een totaal andere omgeving. Wanneer u tijdens uw vakantie veel van de cultuur en historie wilt zien of juist wilt ontspannen in de natuur, dan is dit de juiste locatie. Duitsland heeft een zeer gevarieerd landschap waar u als natuurliefhebber goed uit de voeten kunt. De hoofdstad Berlijn is een van de meest populaire bezienswaardigheden tijdens de vakantie in Duitsland. Er zijn nog een tal van andere leuke steden die u kunt bezoeken tijdens uw voorjaarsvakantie in Duitsland.

Vier de voorjaarsvakantie in Duitsland


In Duitsland is er voor iedereen wat te doen. Wanneer u met een hele groep op vakantie bent, gezellig met uw kinderen of juist samen, er is altijd wat leuks te beleven. Wanneer u met kinderen reist is het leuk om een bezoek te brengen aan Zoo Berlin, dit is de oudste en de mooiste dierentuin van Duitsland. De dierentuin bestaat al sinds het jaar 1844 en er zijn meer dan 14.000 dieren te vinden. Ook als u niet met kinderen reist is dat natuurlijk heel leuk. Wanneer u houdt van cultuur en historie is een bezoek aan de Brandenburger Tor zeker de moeite waard. Dit is de best bewaarde stadspoort van Berlijn en staat symbool voor de Duitse hereniging. Een sprookjeskasteel vindt u in Schwangau, het kasteel heet Kasteel Neuschwanstein. Dit is een van de populairste toeristische bezienswaardigheden omdat het een plaatje is om te zien. Het kasteel is gebouwd in de tweede helft van de 19e eeuw in opdracht van Lodewijk II. Het Linderhof Kasteel is ook een kasteel van Lodewijk II en ook prachtig om te zien. Het kasteel is omgeven door een prachtige tuin en parken. Hierbij is ook de Venusgrot te bekijken. Dit is een nagemaakte druipsteengrot met een klein meertje met daarin een bootje. In de Rijnoever is de 132 meter hoge rots de Loreley gelegen. Vroeger was de bocht om deze rots erg gevaarlijk voor de boten maar dit is nu allemaal veranderd. Wanneer u op de rots klimt heeft u een spectaculair uitzicht over de mooie natuur en de Rijnoever. Een bezoek aan het eiland Mainau is ook zeker leuk tijdens de voorjaarsvakantie. Dit Duitse eiland is een waar bloemeneiland. In elk seizoen bloeien er prachtige bloemen, dit is een mooi gezicht en een waar bloemenspektakel.  Op het schiereiland Jasmund is een klein nationaal park te vinden. Hier kunt u genieten van de rust en natuur en de indrukwekkende Krijtrotsen bekijken. Deze rotsen zijn zelfs opgenomen in de Werelderfgoed lijst van Unesco. Bent u een voetballiefhebber? Bezoek dan de Allianz Arena, het stadion van Bayern Munchen. Het gebouw is erg apart om te zien door zijn indrukwekkende ontwerp, ’s avonds is hij ook nog prachtig verlicht. Natuurliefhebbers en wandelaars kunnen goed uit te voeten in Het Beierse Woud of het Zwarte Woud. Het Beierse Woud ligt tegen de grens van Tsjechië waar u prachtige bergen kunt beklimmen. Wanneer u de Dreisselberg beklimt heeft u een prachtig uitzicht op het drielandenpunt. Hier komen Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk samen.  Het Zwarte Woud is dicht bebost, hierdoor heeft u geen mooie uitzichten over de omgeving maar komt u wel allerlei andere leuke dingen tegen. Zo zijn er prachtige watervalletjes die u tegen komt tijdens de wandeling.

Vakantiewoningen in Duitsland


Tijdens de voorjaarsvakantie in Duitsland wilt u natuurlijk ook in een mooie vakantiewoning overnachten. Een prachtige villa, een gezellige bungalow of een leuk appartement, alles is mogelijk. Vergelijk alle vakantiewoningen en vind zo uw ideale woning voor de voorjaarsvakantie. Een woning met een sfeervolle openhaard, een grote keuken of juist kindvriendelijk, kijk snel verder naar alle mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in het mooie Duitsland en wilt u hier wel de voorjaarsvakantie doorbrengen? Kijk dan snel verder op Bungalow.Net en vind zo uw ideale vakantiewoning tegen de laagste prijsgarantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/