Vakantiehuizen voor de Meivakantie Duitsland

Ontdek de culturele bezienswaardigheden vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Duitsland. UNESCO heeft veel beschermde cultuur zoals het klooster Lorsch als restant van de pre-romaanse bouwkunst in Duitsland. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Ontdek de culturele bezienswaardigheden vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Duitsland. UNESCO heeft veel beschermde cultuur zoals het klooster Lorsch als restant van de pre-romaanse bouwkunst in Duitsland. Bezoek het Muskauerpark vanwege de unieke tuinkunstwerken, tuinarchitectuur met een Pools-Duitse achtergrond. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Duitsland kunt u ook kiezen voor de paleizen en parken van Potsdam-Sanssouci. Het bestaat uit tuinarchitectuur, slot Sanssouci, park Babelsberg, jachtslot Glienicke, slot Sacrow en het slot Cecilienhof. Bezoek vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Duitsland de Luthergedenkplaatsen in Wittenberg. Vergeet het kloostereiland Reichenau niet vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Duitsland. Er is van alles te zien in Duitsland.

Boek nu uw meivakantie in Duitsland

Boek nu uw meivakantie in Duitsland voor een bezoek aan Berlijn. U vindt in deze stad een breed en groot aanbod van culturele en historische bezienswaardigheden. De Brandenburger tor is de enige stadspoort die bewaard is gebleven. Tijdens een meivakantie in Duitsland vindt u meerdere monumenten die herinneren aan de WO II. Denkt u hierbij aan Checkpoint Charlie, een ex-controlepost tussen Amerika en Rusland(sector) of het Holocaust gedenkteken met de tekst – het is gebeurd en kan weer gebeuren - . Tijdens een meivakantie in Duitsland is Kaufhaus des Westens een aanrader. Het is een Duits warenhuis, kleiner dan Harrods in London. Een plattegrond voorkomt dat u niet verdwaald. In Berlijn kunt u genieten van een gevarieerde meivakantie in Duitsland.

Meivakantie met de familie in Duitsland in de natuur 

Kies voor een actieve meivakantie met de familie in Duitsland. U kunt de keus maken voor een park of voor de natuur. Een fietsvakantie, wandelvakantie in de bossen of watersportvakantie aan de meren kan allemaal tijdens de meivakantie met de familie in Duitsland. De Waddeneilanden Rugen is een prachtige mix van natuur en actieve meivakantie met de familie in Duitsland. U vindt hier strand, krijtrotsen bij Jasmund maar ook de Hiddensee. De Hiddensee is een strandwal met wadden ertussen, een prachtige bestemming voor uw meivakantie met de familie in Duitsland. Rugen zelf is heel bosrijk en u vindt er ondiepe baaien. Op Usedom vindt u luxe badplaatsen zoals Bansin en Ahlbeck. Deze eilanden zijn een verrijking van Duitsland vakantieland.

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/