Vakantiehuizen voor Pinksteren Duitsland

Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Duitsland kunt u kiezen voor een zeer gevarieerde cultuurvakantie. De Dom van Aken is het boegbeeld van de stad, hier werden Duitse koningen gekroond en Karel de Grote werd hier begraven. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Duitsland kunt u kiezen voor een zeer gevarieerde cultuurvakantie. De Dom van Aken is het boegbeeld van de stad, hier werden Duitse koningen gekroond en Karel de Grote werd hier begraven. In Prüm in de Eifel staat de beroemde abdijkerk Prüm, deze mag u eigenlijk niet missen vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Duitsland. Monschau is de Parel van de Eifel. Het Rothenburg in het Rijnland is dankzij het romantische historische centrum met de vakwerkhuizen en kleine straatjes schilderachtig. Een stadswandeling vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Duitsland is zeker aan te raden. Baden Baden, de perfecte kennismaking met deze stad is een stadswandeling vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Duitsland. Ontdek het zelf.

Boek nu uw pinkstervakantie in Duitsland voor een actieve vakantie 

Boek nu uw pinkstervakantie in Duitsland voor een actieve vakantie. In de Eifel vindt u het middengebergte, zeer geschikt voor toertochten op de mountainbike en wandelvakantie door de natuur. De rivieren van de Eifel zijn een zeer geschikte locatie voor de wildwateractiviteiten tijdens een pinkstervakantie in Duitsland zoals kajakken, hydrospeeden en raften. Aan de Moezel vindt u ook diverse outdooractiviteiten zoals hindernisbanen, mountainbiken en nordic walking of een combi met de stoeltjeslift vanaf Cochem. U vindt hier ook het Wild en Freizeitpark Klotten met een dierentuin, waterglijbaan, kabelbaan en achtbaan tijdens een pinkstervakantie in Duitsland. Dankzij de natuurlijke omgeving vindt u in het prachtige vakantieland Duitsland prachtige mogelijkheden voor een actieve vakantie tijdens het pinksterweekend.

Kies voor feestdagen met de familie in Duitsland aan het water 

Kies voor de feestdagen met de familie in Duitsland aan het water. Wat is er heerlijker dan een strandvakantie aan de Oostzeekust? Deze strandvakantie is om de hoek voor de Nederlandse bezoekers. U vindt hier tijdens de feestdagen met de familie in Duitsland mooie zandstranden, schilderachtige strandjes en machtige kliffen. Een voordeel van deze strandvakantie is dat de stranden zeer kindvriendelijk zijn, ideaal voor een pinkstervakantie met kinderen in Duitsland. Het eiland Usedom is prachtig met duinen en bossen en lagunes tijdens de feestdagen met de familie in Duitsland. De Oostzee is een mooie bestemming voor watersportvakantie, denkt u hierbij aan zeilen, kano varen, kite- en windsurfen. Daarnaast vindt u in deze omgeving een mooie fietsvakantie en wandelvakantie.

 

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.