Vakantiehuizen in Eifel Moezel voor een gezellige Pinkstervakantie

De vakantiehuizen in Eifel Moezel hebben veel te bieden. Of u nu op zoek bent naar een gezellige of romantische vakantie, het kan allemaal op dit mooie stukje Duitsland. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

De vakantiehuizenin Eifel Moezel hebben veel te bieden. Of u nu op zoek bent naar een gezellige of romantische vakantie, het kan allemaal op dit mooie stukje Duitsland.

Het Moezeldal

Het Moezeldal tussen Trier en Koblenz is een prachtig waterlandschap waar wijnbouw heer en meester is. Zowel in de cultuur met wijnplaatsjes , wijnlokalen als in de natuur met de wijngaarden op de hellingen spelen de druiven een hoofdrol. De Moezel is een lange rivier van 545km lang, het is de langste zijrivier van de Rijn. Iemand beschreef op internet de wijnbegroeide hellingen als een Levend natuurlijk theater, een mooie omschrijving van de sfeer die u er kunt ervaren. Een van de bekende streekwijnen is de witte Riesling wijn, lekker pittig en fruitig. De wijnbergen in het Moezelland bereiken nog steeds hoogtes van 380m begroeid met fantastische wijnen. Het waren de Romeinen die zijn begonnen van het groeien van druiven op de hellingen, en dat hield nooit meer op. Het landschap met als basis de bochtige rivier levert telkens weer andere plaatjes op. Cultureel zult u hier veel plezier beleven aan de burchten, kastelen en kleine dorpjes in het landschap, vaak een geheel vormend. Elk wijndorp heeft wel een jaarlijkse festiviteit of evenement met als thema wijn of folklore, leuk om mee te maken als toerist en eenvoudig te bezoeken vanaf de vakantiehuizen voor Pinksteren in Eifel Moezel.

De Eifel

De Eifel ligt in het middelgebergte van Eifel Ardennen. Het Duitse deel ligt in Noord Rijnland Westfalen en Rijnland Palts. Het hoogste punt is de Hohe Acht met 747m. Het middelgebergte ligt prachtig tussen de vier steden Aken, Keulen Koblenz en Trier. Naast het feit dat u hier eindeloos kunt genieten van buitenactiviteiten in de natuur in Eifel Moezel bieden deze steden u de kans om mooie musea te bezoeken, om van kunst te genieten en om mooie stadswandelingen te maken. De kratermeren vormen de Blauwe Ogen van de Eifel. Hier kunt in een bijzondere omgeving genieten van zwemmen, de natuur, watersport als zeilen en surfen en varen, allemaal midden in de natuur. Wandelen en fietsen in de omgeving van de vakantiehuizen voor Pinksteren in Eifel Moezel is heerlijk, u kunt werkelijk alle kanten op, houd wel rekening met de mogelijke hoogteverschillen en dus ook temperatuurverschillen. De ruim 500 mineraalbronnen in het natuurlijke landschap van de Eifel zijn een belangrijke basis voor de welzijnscentra en spa. Hier wordt dankbaar gebruik maken van deze bronnen voor behandelingen voor het handhaven of herstellen van uw fysieke en mentale balans. Dat is ook de basis van een vakantie in de Eifel Moezel, het doel is dat u met een goed gevoel naar huis gaat en de draad van het leven weer oppakt. Op deze manier bent u een beter mens voor uzelf en iedereen in uw omgeving.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.