Kies met Oud en Nieuw voor een voordelig vakantiehuis in Eifel-Moezel

Ontdek de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Eifel-Moezel. Dit gebied ligt in het oostelijk deel van de Duitse Ardennen, het is een middelgebergte. Het hoogste natuurlijke punt ligt op 747m. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

Ontdek de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Eifel-Moezel. Dit gebied ligt in het oostelijk deel van de Duitse Ardennen, het is een middelgebergte. Het hoogste natuurlijke punt ligt op 747m. Een deel van de Eifel is sinds 2004 een nationaalpark.

Steden en dorpen in de Eifel-Moezel

Een vakantie in de Eifel-Moezel zeker aan het einde van het jaar is omringd met een sfeer van gezelligheid en romantiek. U kunt talloze leuke stadjes en plaatsjes ontdekken zoals Monschau. Het is een historisch stadje, gelegen tussen de heuvels met vakwerkhuizen, kleine winkelstraatjes in een nostalgische sfeer. De Kerstmarkten zijn zeker een aanrader, deze zijn sfeervol en de ambachtelijke Kerstproducten zijn indrukwekkend

Trier is een stad in de Eifel, waarschijnlijk meer dan 2000 jaar oud. U vindt hier een groot en gevarieerd aanbod van musea, bezienswaardigheden, monumten en een gezellig historisch centrum. Aken is een andere prachtige stad in dit vakantiegebied en naast de vele historische en culturele bezienswaardigheden zoals de Dom van Aken is de Kerstmarkt een toeristische topper. Deze trekt jaarlijks duizenden nationale en internationale bezoekers en is een leuke aanvulling op de vakanie met Oud en Nieuw in de Eifel-Moezel.

Wintersport in Eifel-Moezel

Wintersport in de omgeving van de vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in de Eifel-Moezel is leuk en gezellig. Vanwege de hoogte van het middelgebergte vindt u hier een mix van goed verzorgde skipistes in een gemoedelijke sfeer en een prachtig natuurlijk landschap. U kunt hier plezier beleven aan de activiteiten in de sneeuw zoals skisport, langlaufen, snowboarden en rodelen. De skigebieden zijn wat kleinschaliger. We geven u graag wat voorbeelden en namen; skigebied Hohe Acht met pistes, langlaufloipes, rodelbaan en winterwandelroutes, bij Daun ligt een pist en drie langlaufloipes, skigebied Nettersheim biedt een dorp met als thema natuurbescherming, langlauf loipes en rodelhelling. Bij Blankenheim liggen langlaufloipes en een rodelhelling. Een wintersportvakantie met Oud en Nieuw in de Eifel-Moezel is sportief en gezellig.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.