Ontdek Duitsland vanaf de aantrekkelijke vakantiehuizen in Eifel Moezel

De vakantiehuizen voor Zomervakantie in Eifel Moezel zijn een goede uitvalsbasis voor een actieve vakantie. De natuurlijke omgeving van de Eifel Moezel leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten. De zomers in Duitsland... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

De vakantiehuizen voor Zomervakantie in Eifel Moezel zijn een goede uitvalsbasis voor een actieve vakantie. De natuurlijke omgeving van de Eifel Moezel leent zich uitstekend voor sportieve activiteiten. De zomers in Duitsland bieden plezierige temperaturen hiervoor. Ontdek ook de mooie historische plekjes, kunst en tradities in dit vakantiegebied, u zult er zeker van genieten.

Actief genieten in de Eifel Moezel

U zult diverse mogelijkheden aantreffen voor een actieve vakantie vanaf de vakantiehuizen voor Zomervakantie in Eifel Moezel . Zo kunt u bijvoorbeeld golf spelen bij Cochem of Trier op prachtige banen midden in de natuur , zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. Leuk voor het hele gezin is het uitproberen van de zomerrodelbaan in Saarburg met bochten en jumps of bij Nonnweiler. Als u het leuk vindt om iets spannends te doen maak een rondvlucht boven de Moezel of maak een ballonvaart met een heteluchtballon. Het is een onvergetelijke ervaring voor iedereen en u maakt kennis met het vakantiegebied op een heel andere manier. Als u van rust en natuur houdt, kunt u in de omgeving van de vakantiehuizen voor Zomervakantie in Eifel Moezel eindeloos wandelen en fietsen en mountainbiken. De natuurlijke omgeving is fantastisch en dat ervaart u zeker op deze manier. De watersport is fantastisch in de zomer, u kunt hier heerlijk duiken en zeilen en surfen en zwemmen en varen en zoveel meer. De natuurlijke omgeving is een paradijs voor een gezellige vakantie in de buitenlucht.

Cultuur in de Eifel Moezel

De culturele ontdekkingen in de omgeving van de vakantiehuizen voor Zomervakantie in Eifel Moezel zijn ook de moeite waard. De historische gebouwen zoals de kloosters in Echternach of Prum bieden een mix van historie, bouwstijlen en informatie over het leven van toen. In het Eifel Vulkan museum in Daun of het Maarmuseum vindt u aantrekkelijke achtergrondinformatie over het Vulkaanlandschap van de Eifel. De mineraalbronnen vormen een mooi landschap met een rijke natuurhistorische achtergrond en het zijn prachtige locaties voor de watersport. In het Moezeldal vindt u een romantisch waterlandschap waar wijn een stevige hoofdrol speelt. Het dal ligt tussen de steden Trier en Koblenz. U kunt hier rondkijken in mooie historsiche steden en kennis maken met de wijncultuur in elke vorm van een wijnproeverij in een wijnkelder of een bezoek aan een wijngaard of het volgen van een wijnroute door dit deel van Duitsland. U vindt hier de steilste wijnbergcomplexen van Europa. Het landschap van de Moezel werd ergens beschreven als een cultureel openluchtmuseum met burchten en kastelen in een natuurlijk landschap. U kunt heerlijk uit eten gaan in dit deel van Duitsland, de duitsers zijn niet alleen punctueel maar houden ook van een gezellige sfeer. Uit eten gaan is Duitsland is plezierig, u kunt het net zo eenvoudig of luxe maken als u zelf wilt en de prijzen zijn heel redelijk. De Eifel Moezel is een aangename vakantiebestemming in Duitsland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/