Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor een voordelige Kerstvakantie in de Eifel-Moezel

Een vakantie in Duitsland bij de vakantiehuizen voor Kerst in Eifel-Moezel is gezellig en zit vol verrassingen. In diverse steden in de Eifel-Moezel worden in de maand december Kerstmarkten georganiseerd met elk hun eigen stijl. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

Een vakantie in Duitsland bij de vakantiehuizen voor Kerst in Eifel-Moezel is gezellig en zit vol verrassingen. In diverse steden in de Eifel-Moezel worden in de maand december Kerstmarkten georganiseerd met elk hun eigen stijl. De overeenkomst is dat de markten sfeervol met veel feestverlichting zijn. U vindt er divere produkten die allemaal wat te maken hebben met Kerst, of het nu kleding, versiering of voedsel is.

Ontdek de Duitse steden in de Eifel-Moezel

De omgeving verkennen vanaf de vakantiehuizen in de Eifel-Moezel tijdens de Kerstvakantie is heel plezierig, u komt langs en door gezellige plaatsjes. U kunt mooie steden bezoeken als Aken, de keizerstad met een prachtige dom en unieke musea of Keulen, waar u eindeloos kunt winkelen. In beide steden zult u in december een gezellige Kerstmarkt ontdekken. In Bad Münstereifel proeft u de sfeer van een mooi ommuurd stadscentrum in Middeleeuwse stijl, u vindt hier romantiek en gezelligheid. Een rondwandeling door de stad is bijna altijd de perfecte manier om de stad te verkennen. Ahrweiler is een prachtige middeleeuwse stad met oude stadsmuren en stadspoorten. Het stadje wordt letterlijk omringd door vele wijnvelden, hier wordt veel rode wijn geproduceerd. Kijk rond en ervaar de authentieke sfeer.

Actief genieten in de Eifel-Moezel

Dankzij het natuurlijk landschap kunt u kiezen uit diverse buitenactiviteiten in de natuur. Zomer en winter is de Eifel-Moezel een aantrekkelijk vakantiegebied. Zo kunt u fijn wintersporten in Rohren en Hellenthal met skisport en langlaufen. In de hohes Venn vindt u een prachtig wandelgebied. Ga lekker golf spelen in Hillesheim of Bad Munstereifel. Kies voor zeilen of een rondvaart maken op het Rur meer. Wandelen en fietsen in de Eifel-Moezel is heerlijk, u kunt het net zo lang of kort of zwaar maken als u zelf wilt in het middelgebergte van de Eifel. Alle mogelijkheden voor de suggesties zijn natuurlijk afhankelijk van het feit of er wel of niet sneeuw ligt. De vakantiehuizen voor Kerst in de Eifel-Moezel zijn gezellige vakantie adressen.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.