Vier samen fijne Paasdagen bij de vakantiehuizen in Eifel Moezel

De vakantiehuizen voor Pasen in Eifel Moezel zijn een goede basis van een actieve en culturele vakantie. Deze regio ligt in het oostelijke deel van het middelgebergte Eifell Ardennen in de deelstaten Noord Rijnland Westfalen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

De vakantiehuizen voor Pasen in Eifel Moezel zijn een goede basis van een actieve en culturele vakantie. Deze regio ligt in het oostelijke deel van het middelgebergte Eifell Ardennen in de deelstaten Noord Rijnland Westfalen en Rijnland Palts. Bedenk wel dat de Eifel een voormalige vulkaan was, heel veel jaren terug. Zoals ik al begon , u vindt in de Eifel Moezel zowel cultuur als natuur als activiteiten. De Nurburgring is een bekend autocircuit voor bijvoorbeeld formule 1 races, deze baan is soms opengesteld voor bezoekers als toeschouwer en als deelnemer. Informeer bij de vakantiehuizen voor Pasen in Eifel Moezel naar de correcte informatie hierover.

Het Middelgebergte Eifel ligt precies tussen de vier Duitse steden Aken, Keulen, Koblenz en Trier. De steden hebben de schoonheid van het landschap niet aangetast. De ‘blauwe ogen’ van de Eifel is de naam van het netwerk van de de kratermeren op de Vulkaaneifel. In deze kratermeren kunt u zomers heerlijk zwemmen als het water opgewarmd is maar het vormt ook een schitterend onderdeel van de natuurlijke omgeving. Voordat de Moezel qua infrastructuur wat handel en mensen tot leven kwam , was het een arm gebied. Deze kratermeren vormen bijvoorbeeld nu een belangrijke bron voor behandelingen in een wellnesscentrum of spa, er zijn talloze mineraalbronnen die een positief effect hebben op een fysiek probleem van het lichaam. De voormalige vulkaantrechters hebben zich vaak met water gevuld en vormen nu ideale locaties voor het uitvoeren van uw favoriete watersport in een veilige omgeving. De Eifel in de winter is weer anders mooi, als alles bedekt is met de witte sneeuw, u kunt hier dan heerlijk wintersporten met skisport, snowboarden en langlaufen maar de sneeuw is uiteraard verdwenen met de Pasen.

Het Moezeldal

Het Moezeldal bij Koblenz en Trier is een prachtige bestemming voor een gezellige of romantische vakantie bij de vakantiehuzien voor Pasen in Eifel Moezel. Dit gebied kenmerkt zich door schilderachtige wijnplaatsjes en wijngaarden. De rivier de Moezel is 545km lang. De Romeinen begonnen met het verbouwen van wijnstokken op de hellingen en dit is nooit meer opgehouden. De bekendste wijn uit deze streek is waarschijnlijk de fruitige Riesling met een plezierig licht karakter, witte wijn dus. Zo vindt u in de Moezzel het steilste wijnbergcomplex van Europ bij Bremmer Calmont. Net zo vanzelfsprekend als de wijngaarden zijn de burchten waarvan er nog heel wat bewaard zijn gebleven in het landschap zoals bij Roes, Burg Thurant of Alken. U zult vanaf de vakantiehuizen voor Pasen in Eifel Moezel weinig massatoerisme aantreffen al trekken steden als Trier of Aken veel toeristen. Een wandeling of fietstocht in deze omgeving is fantastisch maar houd wel rekening met de mogelijke hoogteverschillen. Op de fiets of op uw wandelschoenen ziet u vaak het meest van de omgeving. Ieder zal op eigen wijze van deze vakantie in Duitsland genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.