Natuurlijk genieten met last minutes in de Eifel-Moezel

De Eifel en Moezel liggen in het westen van Duitsland tegen de Belgische grens en vormen een schitterende vakantiebestemming. De groene natuur van de Eifel in het noorden en de steile... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Eifel Moezel


Informatie

De Eifel en Moezel liggen in het westen van Duitsland tegen de Belgische grens en vormen een schitterende vakantiebestemming. De groene natuur van de Eifel in het noorden en de steile, met wijnranken begroeide hellingen aan weerszijden van de Moezel in het zuiden, vormen samen een sprookjesachtig landschap. De last minute vakantiehuizen aan de Moezel of in de Eifel zijn dan ook het ideale uitgangspunt om deze regio te verkennen. Het vulkaanlandschap van de Vulkaan Eifel, het veenlandschap van de Hoge Venen en het merengebied de noordelijke Eifel bieden prachtige wandel- en fietsmogelijkheden voor de liefhebbers. Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen met een boottocht over de Moezel, een bezoek aan de diverse imposante kastelen en natuurlijk wijnproeverijen, met de wereldberoemde Rieslingwijnen. Cultuur en natuur gaan hier samen op en het is dan ook een unieke combinatie met een last minute vakantie in de Eifel of aan de Moezel.

Vakantie in het Moezeldal

De beste manier om het dal van de Moezel te verkennen is op de fiets vanuit de last minute vakantiehuizen aan de Moezel. De ruim 300km lange Moselradweg neemt u mee langs de mooiste plekken langs deze rivier, maar ook door markante steden zoals Koblenz, Cochem en Trier. De vele wijngaarden op de oevers van de Moezel zijn kenmerkend voor deze streek en zullen grotendeels het decor zijn van uw reis. In de herfst kleuren de wijnranken prachtigh rood en geel. De historische centra van Cochem en Trier zijn een absolute must als u hier verblijft. De oude vakwerkhuizen, burchten en kerken nemen u mee door het levendige verleden van de stadjes. De plek waar de moezel de Rijn in stroom bij Koblenz is indrukwekkend en een mooi eindpunt van uw last minute vakantie aan de Moezel.

De Eifel verkennen

De bergen van de Eifel kan je uitstekend te voet verkennen. Dit Duitse laaggebergte bestaat uit bergen, bossen en een oud vulkaanlandschap. De last minute vakantiehuizen in de Eifel zijn ideaal om dit gebied te ontdekken. Nationaalpark Hoge Venen-Eifel ligt op de grens met België. Door dit veengebied lopen vele wandelroutes die deels door vlonders aangelegd zijn. Het vulkanische plateau in de Eifel is een groen maanlandschap van kraters waarin meertjes zijn ontstaan. In een aantal van deze kan je heerlijk zwemmen. Een ander hoogtepunt van uw last minute vakantie in de Eifel is het racecircuit Nürburgring, naast de jaarlijkse 24 uurs race ook de plek van een pretpark en groot winkelcentrum.

Last minutes in Eifel-Moezel

De last minute vakantiehuizen in Eifel-Moezel zijn het ideale uitgangspunt om dit deel van Duitsland eens beter te leren kennen. Op slechts een paar uur rijden van Nederland of België bent u er al en kan de vakantie beginnen. Beleef de natuur en snuif de cultuur op en u zult beslist genieten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.