Verwen uzelf met een voordelige lastminutes in Rijnland Palts

Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in Rijnland Palts is leuk en afwisselend. Rijnland Palts wordt vanwege het landschap en het klimaat wel het Duitse Toscanië genoemd. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Rijnland Palts


Informatie

Een vakantie bij de lastminute vakantiehuizen in Rijnland Palts is leuk en afwisselend. Rijnland Palts wordt vanwege het landschap en het klimaat wel het Duitse Toscanië genoemd. De wijncultuur is een van de overeenkomsten . U kunt in dit vakantiegebied van uw welverdiende rust genieten maar u kunt hier ook kiezen voor een actieve vakantie in de natuur. De Donnersberg met 687m is het hoogtste punt.

Actief genieten

Een lastminute fietsvakantie in Rijnland Palts staat bol van mogelijkheden met routes langs de Moezel, door de Eifel en andere mooie gebieden . Kies voor een wijnroutes van wijndorp naar wijndorp in Rijnhessen of ga met een GPS gids op stap-techniek staat voor niets. Wandelen in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Rijnland Palts is ook heel fijn. Het landschap met bossen, heuvels en wijngaarden levert de mooiste uitzichten op, uw camera maakt overuren tijdens deze vakantie in Duitsland. Maak kennis met de wijncultuur, dit kan op vele manieren. Bezoek een wijnkelder, volg een wijnroute langs diverse wijngaarden of ontdek de kastelen waar u op alle manieren in aanraking met wijn komt-aan de kinderen is ook gedacht zoals bij het kasteel van Hambach bij Neustadt an der Weinstrasse. Als u wilt weten welke wijn waar goed is en welke populair is; voor actuele informatie kunt u het beste bij uw vakantieadres informeren. Bij Koblenz kunt u met de gondel-kabelbaan zwevend over de Rijn naar de vesting Ehrenbreitstein. U heeft hier een bijzonder uitzicht over het Rijndal . De mogelijkheden voor een actieve lastminute vakantie in Duitsland zijn rijk vertegenwoordigd.

Ontdek de steden in Rijnland Palts

Tijdens uw lastminutes in Duitsland kunt u diverse mooie steden bezoeken zoals de stad Mainz. De beroemde Dom van Mainz is een van de drie romaanse Kaiserdome aan de Rijn. De andere historische topper is de Stefanskerk met mooie glas in lood ramen van Marc Chagall. Daarnaast kunt u hier diverse aantrekkelijke musea bezoeken zoals het Gutenbergmuseum of het Landesmuseum met prachtige kunst. Speyer is een stad met een historische uitstraling met als belangrijkste attracties de Oude Poort en de Dom van Speyer. Trier is een zeer oude stad met een stadspoort uit de Romeinse tijd. U zult hier ook andere monumenten aantreffen uit dezelfde tijd zoals de basiliek en de thermen. Boppard is een mooie stad beschermd door de UNESCO, deze stad trekt vele bezoekers. Er is hier een mooie oeverpromenade en tijdens de stadswandeling komt u langs mooie historische monumenten en plekjes. Bopparder Hamm is een uniek en succesvol wijngebied. Bacharach is een stadje met veel historische huizen en gebouwen zoals het kasteel Burg Stahleck. Cochum is een ideale vakantiebestemming voor een romantische en gezellige lastminute vakantie in Rijnland Palts.

Een lastminute in Rijnland Palts

De Rijn is uw vakantiebestemming 1 als u graag kastelen en burchten bezoekt, 2 als u wilt kennis maken met de wijncultuur, 3als u wilt wandelen en fietsen in de prachtige natuur langs de Rijn. Een boottocht maken over de Rijn en de Moezel is zeker een aanrader als u ontspannen op vakantie wilt en veel wilt zien. Op deze manier komt u langs burchten, kastelen, wijngaarden gelegen op de hellingen, schilderachtige plaatsen en dorpen. Eveneens op de Rijn worden verschillende evenementen georganiseerd zoals een muziekconcert op een boot en vuurwerkspektakel. Het natuurpark Saar Hunsruck biedt een natuur- en cultuurlandschap met bossen, weiden, akkers en rivieren en zelfs rotspartijen. De Duitse keuken kan per regio verschillen, dit geldt ook voor Rijnland Palts met moezelwijn, rode wijn, wildgerechten, worst en bier. De Duitsers ontvangen de toeristen gastvrij, ze stellen het op prijs als u probeert Duits te praten maar ook steeds meer inwoners spreken een woordje Engels. De communicatie zal dus geen groot probleem zijn tijdens uw lastminutes in Duitsland . Geniet maximaal bij de vakantiehuizen in Rijnland Palts.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.