Lastminutes in Meckelenburg Vorpommern zijn complete vakanties

Met de keus voor vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommeren, kiest u voor unieke natuur, watersport en mooie steden. Er is veel meer natuur dan dat er steden zijn maar beiden hebbben hun eigen fanclub. Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Meckelenburg Vorpommern

Speciale Vakantiehuizendeals in Meckelenburg Vorpommern


Informatie

Met de keus voor vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizenin Meckelenburg-Vorpommeren, kiest u voor unieke natuur, watersport en mooie steden. Er is veel meer natuur dan dat er steden zijn maar beiden hebbben hun eigen fanclub. We laten u met beiden kennismaken.

Steden in Meckelenburg-Vorpommeren

In de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommeren vindt u niet heel veel steden. Een paar bekende steden zijn Wismar, Neubrandenburg en Stralsund. Iets meer westelijk ligt de stad Lübeck. De stad Rostock ligt noordoost Duitsland, het is de grootste stad van dit vakantiegebied met een mooie haven. De stad heeft veel meegemaakt als gevolg van een heftige geschiedenis als voormalig DDR havenstad. Een rondwandeling in de stad is een succes. U komt zeker langs het Universiteitsplein met de bronnen van Levensvreugde, verder geven de Middeleeuwse stadmuren met drie stadspoorten de stad een bijzondere sfeer. De stad Schwerin ligt prachtig, omring door meren met als grootste meer het Schwerinermeer van 60km. In 1990 werd Scherin de hoofdstad van deze deelstaat, de stad heeft een heftig historisch verleden. Ontdek hier de historische bezienswaardigheden zoals het kasteel van Schwerin, de Kathedraal en de Schelfkerk. Stralsund is een kleine Hanzestad in Meckelenburg. Het is een kleine stad dus een rondwandeling is een logische keus. U vindt diverse bezienswaardigheden in het stadje zoals de Marienkerk, het Johannisklooster en wat dacht u van het Duitse Zeemuseum.

Natuurgebieden in Meckelenburg-Vorpommeren

Een lastminute vakantie in Meckelenburg –Vorpommeren staat voor een vakantie in de natuur. We geven u graag een paar voorbeelden. De Vorpommerse Wadden vormen een groot beschermd natuurgebied aan de Oostzee. De ondiepe baaien waar zowel zoet – als zoutwater vechten om hun plek vormen een mooi stuk ongerept natuur. Dit gebied leent zich uitstekend voor een rustige wandeling terwijl u geniet van de natuur en elkaar. Ontdek ook de uitkijkpunten zoals Pramort en het afwisselende landschap. In dit zelfde gebied kunt u de kunstenaarskolonie in Ahrenshoop bezoeken of de vuurtoren en het Natureum op Darsser Ort. Maak een rondvaart op de wadden of ontdek het bezoekerscentrum van het gebied. Het Müritz nationaalpark ligt in het Noordduitse laagland, Müritz is het grootste meer van het Meckelenburgse merengebied. Tijdens een lastminutes in Meckelenburg Vorpommeren treft u ruim 660km aan wandelpaden en fietsroutes en ruim 130 meren met namen naast de meren zonder naam aan, allemaal even mooi. De bossen zoals bij Osterwald op het schiereiland Zingst zijn een prachtig onderdeel van deze routes. In dit zelfde nationaalpark ligt een prachtig broedgebied voor diverse soorten en zelfs zeldzame vogels.

Actief genieten in Meckelenburg-Vorpommeren

Bij de lastminute vakantiehuizen in Meckelenburg-Vorpommeren vindt u diverse activiteiten en dat is mede te danken aan het natuurlijke landschap. Zo kunt u fantastisch wandelen en fietsen op het autovrije eiland in het Hiddenmeer. Het zelfde geldt voor de 660km aan wandelpaden en fietsroutes in het nationaalpark Müritz door mooie bossen en het merengebied met 130 meren. Deze zelfde 130 meren bieden prachtige mogelijkheden voor een kanotocht of zwempartij en wat dacht u van een dagje zonnenbaden aan de kant van het meer. U kunt een woonboot als vakantieaccommodatie huren zodat u elke dag op ontspannen manier kennis maakt met de omgeving. Kajakken op een van de vele meren of verbindingsrivieren is erg leuk. Het zelfde geldt voor zeilen, surfen zowel windsurfen als kitesurfen. Een andere plezierige manier om hier te ontspannen is vissen, sportvissen is een plezierige bezigheid evenals duiken naar de bodem met de juiste uitrusting en onder professionele begeleiding. Ik denk dat de volgende conclusie niet ver van de waarheid afligt; een lastminutes in Meckelenburg-Vorpommeren is ideaal voor hen die van water, watersport, natuur en rust houden. Duitsland vakantieland vervult deze vakantiewensen met plezier voor u.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/