Kies voor gezelligheid met een lastminutes in Nedersaksen

Bij een vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Nedersaksen kunt u van alles bedenken mede dankzij de diverse landschappen van deze deelstaat. Denkt u hierbij aan het Osnabrucker land met de kenmerkende... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nedersaksen


Informatie

Bij een vakantie in Duitsland bij de lastminute vakantiehuizen in Nedersaksen kunt u van alles bedenken mede dankzij de diverse landschappen van deze deelstaat. Denkt u hierbij aan het Osnabrucker land met de kenmerkende heuvelruggen van het Teutoburger bos en de bergen van Wiehen, het hele jaar aantrekkelijk. In het Weserbergerland kunt u kennis maken met de vele vakwerkhuizen in schilderachtige dorpen vaak aan het water of in een landelijk omgeving. Wandelen en fietsen op de Lunebergerheid is fijn en ontspannend. Ontdek aan de Noordzeekust in Oost Friesland de eilanden, dijken en vuurtorens. Kies voor een actieve vakantie in het Harzgebied. Hier kunt u zomer en winter genieten van sportieve buitenactiviteiten. Liefhebbers van cultuur kunnen kiezen voor Oldenburger Munsterland, hier ontdekt u in het landschap oude molens, nostalgische bouwstijlen en ambachten. Zo kan ik nog even doorgaan maar het is wel duidelijk dat u met een lastminutes in Nedersaksen elk op eigen manier kunt genieten van uw vakantie.

Ontdek de mooie steden

U kunt vanaf de lastminutes vakantiehuizen in Nedersaksen diverse historische steden bezoeken, met of zonder een Kerstmarkt in de decembermaand. Zo kunt u in Braunschweig naast de kerstmarkt de indrukwekkende Dom van Braunschweig bezoeken en u zult hier volgens velen de perfecte glühwein kunnen proeven. Liefhebbers van cultuur en historische bouwstijlen zullen tijdens een rondwandeling in Celle zeker genieten van de vele en diverse stijlen vakwerkhuizen. De kerstmarkt in Goslar heeft een uniek element in de vorm van een Kerstbos midden in de stad omringd door een historisch stadsbeeld. Als u eens wat anders wilt, bezoek de universiteitsstad Gottingen, de lokale worsten zijn niet alleen populair bij de studenten, de toeristen lusten er ook wel een paar. Hildesheim is een bijzondere stad met het prachtige plein, oude Platz an der Lilie, waar zomer en winter wat te beleven valt. In Wolfenbuttel spelen de mascottes Buttelchen en Wolfje een belangrijke rol in de stad, dit ziet u terug in de evenementen die het hele door georganiseerd worden. Een stad als Braunschweig is vanouds een belangrijk handelscentrum en dat ziet u terug in historische bouwstijl van gebouwen en pleinen.

Actief genieten in Nedersaksen

Dankzij de natuurlijke omgeving kunt u op vele manieren actief genieten tijdens een lastminutes in Nedersaksen. In de winter kunt u genieten van de wintersport op diverse plaatsen zoals Braunlage of andere skiresorts op hoogtes tussen 350 en 920m. Denkt u hierbij aan skisport, langlaufen, winterwandeling maken of snowboarden. Ontdek en probeer de lange rodelbaan van 1500m in de Harz. Aan de Noordzeekust kunt u kiezen voor de watersport, zwemmen en zonnebaden op de Oost Friese eilanden. In de herfst is een wandeling of fietstocht door de verkleurde bossen fantastisch. Maak een rondvaart door de haven van Bremen, verrassend interessant en mooi. Ontdek en ervaar de prachtige natuur van het Duitse waddengebied, zowel de sportieve activiteiten als de natuur en cultuur vormen unieke ingredienten van uw lastminutes in Duitsland. U zult steeds meer golfbanen op mooie locaties aantreffen in Nedersaksen, zowel voor beginners als gevorderden, grijp uw kans en maak kennis met deze sport. Fietsend in Nedersaksen kunt u werkelijk alle kanten op vanwege het aanwezige netwerk van fietspaden. Ontdek en bezoek de mooie kastelen als u rondkijkt in de omgeving van de last minute vakantiehuizen in Nedersaksen. Er staan mooie kastselen bij Marienburg op de helling, Wolffenbuttel wat oorspronkelijk een waterburcht was en bijvoorbeeld het kasteel van Jever uit de 14e eeuw. U kunt hier het museum voor cultuur, volkskunde en archeologie bezoeken over de omgeving van het kasteel. Deze afwisselende lastminute vakantie in Nedersaksen wil toch iedereen ?

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.