Bestemmingen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen voor Kerstmis Polen

Denkt u dat Wodka het enige is dat Polen te bieden heeft? Dan is het hoog tijd dat u de kerstvakantie in Polen doorbrengt en het echte Polen ontdekt. Boek nu één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Polen... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Polen


Informatie

Denkt u dat Wodka het enige is dat Polen te bieden heeft? Dan is het hoog tijd dat u de kerstvakantie in Polen doorbrengt en het echte Polen ontdekt. Boek nu één van Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor kerst in Polen en beleef een witte kerst.

Kerstshoppen in Polen

De bekendste kerstmarkt in Polen is die in Krakow. Na een namiddag kerstshoppen in Polen, kunt u de kou verjagen met een glaasje Glühwein. U zult betoverd worden door deze sprookjesachtige stad met zijn vele monumenten. Andere kerstmarkten in Polen, zijn te vinden in Warschau, Gdansk en Wroclaw.

Witte kerst in Polen

Als u een wintersport vakantie in Polen verkiest, moet u in het Tatra gebergte of het Bieszczady gebergte zijn. Niet alleen beantwoorden zij aan de wensen van de meest veeleisende wintersportfans, maar zullen zij ook de wensen vervullen van echte natuurliefhebbers. Ongeacht of u een ervaren skiër bent of niet, deze bestemmingen zijn een bezoek waard tijdens uw kerstvakantie in Polen. Boek uw vakantiehuis voor kerst in Polen vandaag nog en laat u omver blazen door de sprookjesachtige steden en de prachtige natuur in Polen!


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.