Een lastminute bij vakantiehuizen in Polen biedt nog meer vakantieplezier

De lastminute vakantiehuizen in Polen vindt u in Oost Europa. Het is groot land qua oppervlakte, u vindt hier mooie steden maar ook unieke natuurgebieden. Bij mooie steden kunt u denken aan Krakau of Warchau... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Polen


Informatie

De lastminute vakantiehuizen in Polen vindt u in Oost Europa. Het is groot land qua oppervlakte, u vindt hier mooie steden maar ook unieke natuurgebieden. Bij mooie steden kunt u denken aan Krakau of Warchau, mooie natuur vindt u bij de bergen in de Tatra zoals bij Zakopane of ontdek het Wolinski naitonaalpark met het vogelparadijs of de schiereilanden Hel en Mereja Wislana. Als u met het hele gezin op stap bent, kunt u kiezen voor een gezellig pretpark of wat dacht u van een strandvakantie aan de kustlijn van 491 km lang.


Bezienswaardigheden in Polen


In de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Polen kunt u bijzondere plekken bezoeken. De stad Krakau is een belangrijke toeristische bestemming. Rondwandelen in de stad is zeker een aanrader en het oude stadscentrum moet u echt gezien hebben. Het plein met de omringende terrasjes, winkeltjes en barretjes soms in de kelders, slechts toegankelijk met de trap hebben sfeer alleen al vanwege de unieke omgeving. Eigenlijk geldt het zelfde voor een stad als Warschau, de oude stad Zamosc of de Middeleeuwse stad Torun. Relatief veel historische gebouwen hebben de verwoestingen van WOII overleefd. Een belangrijke bezienswaardigheid met een bizar tintje is het voormalige Duits naziconcentratie en vernietigingskamp Auschwitz Birkenau, hier hebben zich vreselijke taferelen afgespeeld maar het is tegelijkertijd een praktijk les voor het leven. De Wieliczka zoutmijn was een belangrijke bron van inkomsten, ontdek hoe men toendertijd leefde en werkte in de mijnen. Kenmerkend voor zuid Polen zijn de houten kerken, vredeskerken vaak in een ronde vorm gebouwd. Als deze muren konden praten, hoorde u heel wat over het verleden van Polen. Dit was een religieuze en sociale ontmoetingsplaats voor jong en oud. In Malbork kunt u het kasteel van de Duitse ridderorde bezoeken, een indrukwekkend gebouw met een rijke historie. Dit zijn slechts een paar suggesties wat u zou kunnen bezoeken vanaf de lastminute vakantiehuizen in Polen.


Natuur in Polen


Het natuurlijke landschap in de omgeving van de lastminute vakantiehuizen in Polen is multifunctioneel. De Poolse kust is een prachtige bestemming voor uw strandvakantie en watersportvakantie. U kunt hier gezellig en romantisch, luxe en eenvoudig genieten van uw vakantie aan de kust. De bergen zijn een ander prachtig stuk natuur van Polen met de Tatra.In de Hoge Tatra ligt de populaire plaats Zakopane waar u zomer en winter kunt genieten van bergsport, wintersport, wandelen en andere avontuurlijke activiteiten in deze prachtige bergen. Zakopane biedt een compleet pakket voor de toeristen in een authentieke sfeer. Bij Podhale vlakbij Zakopane ligt het nationaalpark, gelukkig is er ruimte aandacht voor het behoud van de natuur in toeristische gebieden in de natuur. Het leuke van Polen als vakantiebestemming is dat u hier terug kunt in de tijd in de historie maar tegelijkertijd heeft de tijd niet stilgestaan met moderne liften in het skigebied. Daarom kiezen velen voor Polen.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.