Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Proef de romantiek bij de voordelige vakantiehuizen voor Kerstvakantie

De romantische vakantiehuizen voor Kerstvakantie vindt u door heel Europa. De Kerstperiode in de decembermaand is altijd een gezellige periode voor een vakantie samen met de mensen waarvan u houdt. Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizen deals van Bungalow.Net


Informatie

De romantische vakantiehuizen voor Kerstvakantie vindt u door heel Europa. De Kerstperiode in de decembermaand is altijd een gezellige periode voor een vakantie samen met de mensen waarvan u houdt. Romantiek in de decembermaand is een andere goede combinatie, tussen kerst en oud en nieuw heeft men vaak net iets meer tijd en aandacht voor elkaar, dus beter kan het niet.


In de stad

De Romantische vakantiehuizen voor Kerstvakantie zult u op mooie locaties aantreffen zoals bij een van de mooie steden in Europa. Een stedentrip is een plezierigie combinatie met een romantische vakantie vanwege de vele mogelijkheden zoals het bezoeken van een intiem restaurant of een wandeling langs de Theems in Londen of de Seine in Parijs bij zonsondergang. Bewonder de bruggen van Boedapest in de decembermaand met nog meer lichtjes en versieringen. Elke stad heeft ook typisch romantische plekjes zoals de top van de Eifeltoren in Parijs of wat dacht u van Rome of Venetië met de prachtige historiche gevels, de indrukwekkende kerken in Rome en de gondels in Venetië. Weet u, iedereen krijgt weer van andere zaken vlinders in de buik, daarom is een bezoek aan een gezellige stad vaak een succes met wat samen winkelen en een terrasje pakken. Romantisch geluk ontluikt met de juiste timing op de juiste plek in het juiste gezelschap.


In de natuur

Er bestaat ook zoiets als actieve romantiek, dit betekent eigenlijk alleen maar dat er een groep mensen is die ontnuchteren bij een dinertje bij kaarslicht. Daarentegen komen alle roze vlinders boven tijdens een stevige wandeling in de bossen met de partner van uw keuze en een gevulde rugzak voor uw pitstop onderweg. Ik kan me voorstellen dat u langs de Seine samen uit een mand eet met een croissant en een fles wijn, in de bossen is dat vers brood-spek-tomaten opgewarmd boven het eigen gemaakte vuurtje, het is allebei even romantisch! Samen de bergen in tijdens de kerst omringd door de verblindend witte sneeuw is natuurlijk ook een fantastische ervaring. De mooie natuur bevestigd nog eens extra hoe mooi het leven is, zeker als u alles in een roze wolk ziet. De stranden in de decembermaand aan de Franse, Italiaanse, Portugese of Spaanse kust kunnen heel exotisch zijn, een picknick op het strand in december is al heel bijzonder, de Noordzeekust is daar toch net iets te fris voor in deze periode. Een vakantie aan deze kustlijn met palmbomen en de Italiaanse, Spaanse en Franse keuken binnen handbereik geeft een extra gevoel van verwennerij. Wat u ook doet, het belangrijkste is dat u vanaf de Romantische vakantiehuizen voor Kerst samen geniet van een fijne tijd. Kijk op de website, er zijn talloze mogelijkheden voor deze droomvakantie.


Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.