Bestemmingen Inspiratie Informatie

Proef de Kerstsfeeer bij de vakantiehuizen in Tsjechie

Proef de sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Tsjechië. Een vakantie in het Tsjechisch winterlandschap is prachtig. De Tsjechische keuken zal u zeker bevallen. Kijk rond in het land en bewonder de vele historische monumenten... Lees meer

Kies het land van bestemming uit de lijst

Speciale Vakantiehuizendeals in Tsjechië


Informatie

Proef de sfeer bij de vakantiehuizen voor Kerst in Tsjechië. Een vakantie in het Tsjechisch winterlandschap is prachtig. De Tsjechische keuken zal u zeker bevallen. Kijk rond in het land en bewonder de vele historische monumenten, vaak beschermd door de UNESCO. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de sfeervolle centra van steden als Praag, Cesky Krumlov of Telic. Het kasteel van Litomysl is ook prachtig, zeker als het omringd wordt door een sneeuwwitte omgeving. Wandelen en fietsen en mountainbiken in de natuur is ook heel plezierig. Ervaar de fysieke en mentale ontspanning van de omgeving. Daarbij vindt u in Tsjechië diverse geneeskrachtige bronnen, in de geschiedenisboeken komen deze bronnen al voor in de 12e eeuw. Tegenwoordig vindt u bij veel van deze bronnen professionele en sfeervolle kuuroorden waar al velen onspanning en genezing hebben ervaren.

Kerstmarkten in Tsjechië

Als u kiest voor de vakantiehuizen voor Kerst in Tsjechië, mag u de gezellige kerstmarkten niet missen. In de stad Cesky Krumlov wordt jaarlijks in het historische centrum deze markt georganiseerd compleet met vele kraampjes, lekkernijen, ambachtelijke kerstversieringen en een levensgrote kerststal. Een avondwandeling langs de Moldau maakt dit romantische en gezellige plaatje compleet. Op de kerstmarkt in Olomouc kunt u de originele Neurenberg wijn proeven. In Ceske Budejovice ligt het grootste plein van Tsjechië, ook hier wordt jaarlijks een unieke kerstmarkt gehouden. Op deze manier proeft u optimaal de Tsjechische kerstsfeer.

Wintersport in Tsjechië

Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Tsjechië ontdekt u diverse skigebieden. Afhankelijk van wat u kunt en wilt op de skilatten kiest u voor een gebied wat bij u past. Het Reuzengebergte is een van de mogelijkheden, veel bezocht voor de bergsport in de zomer en voor de wintersport. Spindleruv Mlyn is een van de skigebieden in dit prachtige stuk natuur net zoals Harrachov, Rokytnyce nad Jizerou, Janske Lazne en Pec pod Snezkou. Het stadje Vrachlabi functioneert als toegangspoort van het Reuzengebergte. U vindt hier ook weer sleepliften en afdalingen zoals bij de berg Zaly. Tsjechië is een vakantieland met vele gezichten.

Tot Kerstmis

 • 224dagen
 • 7uren
 • 25minuten
 • 48Seconden
Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.