Vakantiehuizen voor de Meivakantie Tsjechië

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Tsjechië is een cultuurvakantie in de Beskiden een aanrader, hier wonen de Waldachijers. Er staat een prachtig openluchtmuseum in Roznov pod Radhostem over het leven en werken van de ex-nomaden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tsjechië


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Tsjechië is een cultuurvakantie in de Beskiden een aanrader, hier wonen de Waldachijers. Er staat een prachtig openluchtmuseum in Roznov pod Radhostem over het leven en werken van de ex-nomaden, bouwkunst uit de 17e eeuw en oude ambachten. Praag is anders mooi vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Tsjechië zoals het Gouden Straatje binnen de Praagse Burcht of het Wenceslasplein. Er is veel meer zoals de Astronomische klok op het oude stadsplein of de Oude Joodse wijk. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Tsjechië Bezoek musea in Trutnov zoals het museum van Boheems Paradijs of het kasteel Hruby Rohozec. Bezoek het glasmuseum of skimuseum in Harrachov. Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Tsjechië heeft u alle keus.

Boek nu uw meivakantie in Tsjechië voor een actieve vakantie

Boek nu uw meivakantie in Tsjechië voor een gezellige actieve vakantie. Spindleruv Mlyn is een prachtig vakantiegebeid als u kiest voor een wandelvakantie of fietsvakantie tijdens een meivakantie in Tsjechië. U komt tot rust in een plezierige omgeving bij Janske Lazne. Het is een kuuroord met genezende behandeling en ontspanning in combinatie met een wandelvakantie. Moravië is een prachtig gebied waar u een mix van cultuur en folklore, natuur en eenvoud, zwem- watersport- en visvakantie vindt. De bergtochten zijn fantastisch tijdens een meivakantie in Tsjechië. De stuwmeren van Nechranicka prehrada, Kamencove jezero of Flaje bij Decin zijn prachtige locaties voor liefhebbers van zwemmen en watersport. Dankzij de natuurlijke omgeving kunt u tijdens een meivakantie in Tsjechië heerlijk genieten.

De meivakantie met de familie in Tsjechië is compleet en afwisselend 

Tijdens een meivakantie met de familie inTsjechië vindt u een complete en afwisselende vakantie. In Noord Moravië en Silezië is een regio met een prachtige natuur, ideaal voor de natuurliefhebbers tijdens een meivakantie met de familie in Tsjechië. Als u van zwemmen jagen, wandelen, fietsen, mountainbike of vissen houdt, bent u hier aan het juiste adres. De kastelen in deze regio zijn stille getuigen van de rijke landsgeschiedenis. Bezoek de kastelen bij Radun of Bruntal tijdens een meivakantie met de familie in Tsjechië. U vindt oude ambachten en tradities in deze regio, denkt u hierbij aan het mijnwerkersmuseum in Ostrava, wagonmuseum van Studenka, de windmolen of de glasfabrieken in Karolinka. Deze gevarieerde familievakantie in mei is een succes.

 

 


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/