Vakantiehuizen aan het strand in Atlantische Kust

Een gebied van grote verscheidenheid ... dit zijn waarschijnlijk de eerste woorden die te binnen schieten als we denken aan de Franse Atlantische kust. Niet een mediterrane sfeer pur sang, maar zeker een gevoel van zon. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Atlantische Kust


Informatie

Een gebied van grote verscheidenheid ... dit zijn waarschijnlijk de eerste woorden die te binnen schieten als we denken aan de Franse Atlantische kust. Niet een mediterrane sfeer pur sang, maar zeker een gevoel van zon, warme lucht en de mystiek van de zee, aangevuld met de schijnbaar eindeloze zonnebloemvelden en de adembenemende stilte van de boerderijen. Boek een vakantiehuis aan het strand aan de Atlantische kust in Frankrijk en begin aan een avontuur bij diverse Romeinse steden en adembenemende wijngebieden, naar boven al de vele pittoreske dorpjes en eilanden. Als een scenario van een zeldzaam en oud schilderij zal een vakantie aan het strand aan de Atlantische kust in Frankrijk u verrassen met de prachtige kunstwerken die in de steden hier te vinden zijn, zoals het elegante Bordeaux, het jonge en bruisende Poitiers, de lange weg naar Santiago de Compostela en vele anderen. Klaar om te gaan?

Stop en geniet ... het is tijd voor plezier!

Om echt te genieten en plezier te hebben moet er tenminste volop strand aanwezig zijn... dat kon niet meer waar zijn als het gaat om een vakantievilla aan het strand aan de Atlantische kust in Frankrijk. Om daadwerkelijk 'de puntjes op de i ", kies dan een villa aan het strand ten zuiden van Bordeaux, op de met naaldbomen begroeide Côte d'Argent en je zult verbaasd zijn over de vele sprookjesachtige landschappen waar u kunt genieten van een heerlijk ijsje tijdens het wandelen tussen de vele herenhuizen die het gebied rijk is. Maak vooral eens een uitstapje naar de vele eilanden waar de zee zijn stempel op heeft achtergelaten, zoals op de Noirmoutier, een klein en idyllische plek, het eiland Re met zijn lange stranden , de romantische Ile d'Aix, waar het lijkt alsof de wind een beslissende vriendschap met de zee te hebben afgesloten en zelfs voorzichtig de stranden veegt.

Het is een gebied van zeevruchten

En nog nooit smaakte het zo goed... vers en helemaal niet duur in de lokale markten, er zijn restaurants en zelfs oesterbars langs de kust, waar ze u alle zeevruchten rijkelijk bedienen, allemaal binnen handbereik van een vakantiehuis aan het strand aan de Atlantische kust In Frankrijk. Rond Bordeaux vindt u ook een aantal wereldberoemde wijngaarden, die hun stempel op een aantal van de beste wijnen heeft achtergelaten. Vergeet in dit gebied zeker niet om de lokale gebakken specialiteiten, de bitterkoekjes die werden uitgevonden in Saint-Émilion, te proeven. Canele, uit Bordeaux, is een andere lokale verrukking. Ondanks dat de kans op een culinaire verkwikking aantrekkelijker lijkt in een goed restaurant, moet u zeker een picknick op het strand niet missen met een fles lokale wijn of een wandeling tijden zonsondergang terwijl u uitkijkt over de eindeloze zee. De Atlantische kust in Frankrijk omvat de magie van zon, zee, strand en de unieke Zuid Franse cultuur. Gecombineerd biedt dit een perfecte setting voor een uitstekende vakantie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/