Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ontdek de aantrekkelijke vakantiehuizen aan het strand aan Cote d'Azur

De vakantiehuizen aan het strand aan de Cote d’Azur staan op de mooiste plekjes. Geografisch ligt de Cote d’Azur aan de Franse MiddellandseZeekust tussen St Tropez en Ventimiglia. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Côte d'Azur


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand aan de Cote d’Azur staan op de mooiste plekjes. Geografisch ligt de Cote d’Azur aan de Franse MiddellandseZeekust tussen St Tropez en Ventimiglia. De schrijver Liegard kwam in 1887 met deze naam. De naam is gebleven, niet iedereen is het eens met de geografische begrenzing. Een ding is zeker, u vindt hier prachtige stranden, we laten u hier graag mee kennis maken.

Mooiste stranden aan de Cote d’Azur

De omschrijving van een mooi of best strand is voor iedereen anders. Een professionele surfer heeft andere wensen dan een moeder met drie kleine kindjes tijdens een vakantie aan zee. In de omgeving van uw vakantiehuis aan de Cote d’Azur kunt u kiezen uit diverse stranden, er zou voor ieder wel wat wils moeten zijn. Het strand Paloma Plage met Cap Ferret is prachtig, helder water en de mooie baai geven deze badplaats een luxe uitstraling. Vanwege het heldere water kunt u hier heel plezierig duiken. U kunt via een mooi voetpad naar het zandstrand, Paloma Plage is een openbaar strand. Bij Cannes liggen mooie stranden zoals Plage du Midi, Plages de la Boca en Theoule sur Mer. Er is een groep toeristen die bewust kiezen voor het centrale strand in contact met het glamoureuze centrum van Cannes. Als u van meer rust houdt, kunt u kiezen voor Theoule sur Mer, een klein kustplaatsje met sfeer. Langs het strand vanaf de vakantiehuizen aan de Cote d’Azur vindt u diverse gelegenheden waar u wat kunt eten of drinken. Wandelen over de lange promenade van Cannes is gezellig, kan heel romantisch zijn en mensen kijken is hier een fantastische bezigheid vanaf een bankje of vanaf het strand. Bij Cap d’Antibes liggen mooie stranden als la Salis, Plage du Ponteil, Plage de la Garoupe. U vindt hier 48 stranden op een kustlijn van 25km lang. De openbare stranden zijn behoorlijk druk in de zomer. In de baai van La Garoupe ligt een mooi zandstrand waar u fijn kunt snorkelen. Deze zelfde kustlijn huisvest diverse duurdere uitgaansgelegenheden. Bij het oude vissersdorp Villefranche sur Mer liggen mooie stranden als Plage des Marinieres en Plage de la Darse. Nice ligt slechts een paar kilometer verderop. Deze stranden zijn wat minder toeristisch en rustig. Bij de diepe baai kunt u unieke cruiseschepen bewonderen bij de vrij drukke aanlegplaats. De stranden bij St Tropez zoals Port Grimaud strand, Tahiti strand of bij Rayol Canadel sur Mer. Port Grimaud ligt tussen Saint Tropez en Sainte Maxime. Het strand is zeer geschikt voor familievakanties aan het strand, de stranden zijn schoon en het water is in het begin niet al te diep.

Een verblijf in de vakantiehuizen aan het strand aan de Cote d’Azur heeft zoveel te bieden naast de stranden zoals sportieve activiteiten met golfsport, wandelen en fietsen. Helaas heb ik geen ruimte meer voor wat culturele bezienswaardigheden. Ontdek het zelf tijdens uw vakantie aan de Cote d’Azur als u rondkijkt aan deze mooie Franse kust.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.