Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

geniet maximaal bij de vakantiehuizen aan het strand in Aquitaine

U kunt op diverse manieren genieten bij de vakantiehuizen aan het strand in Aquitaine. De bekendste sportieve attractie is waarschijnlijk Biarritz met de bijna ideale omstandigheden voor een surfvakantie aan zee. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Aquitaine


Informatie

U kunt op diverse manieren genieten bij de vakantiehuizen aan het strand in Aquitaine. De bekendste sportieve attractie is waarschijnlijk Biarritz met de bijna ideale omstandigheden voor een surfvakantie aan zee. Toen de Europese adel de stad ontdekte kreeg het de naam – de Koningin van de stranden en het strand van de koningen-. Men komt wereldwijd naar deze badplaats voor het surfen. U vindt hier zo goed als alles op het gebied van surfen, zowel lessen als uitrustingen en nieuwe technieken.

De stranden in Aquitaine

De branding van de zee bij Aquitaine is sensationeel. Bij laag tij komen er mini zwembadjes, gevaarlijk voor de onbekende wandelaars en een paradijs voor de families met kids om even wat te zwemmen. Ontdek de stranden voor het gezin bij Hourtin vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Aquitaine of de populaire badplaats voor wat meer actie in de avonduren bij Carcans en Vieux Boucau. U heeft hier de luxe dat u kunt kiezen uit beveiligde stranden maar ook voor een intiem strandje in een baai of stille hoek.

De culturele omgeving van Aquitaine

Het culturele aanbod in de omgeving van de vakantiehuizen in Aquitaine is groot. Bij Anglet kunt u een kuuroord bezoeken en inschrijven op ontspannen en genezende behandelingen. U kunt een prachtig ecologisch park bezoeken in Izadia. Ga een dagdeel winkelen in een van de steden, bezoek een markt en proef de sfeer van bijvoorbeeld Biarritz. In Biarritz kunt u ook aantrekkelijke musea bezoeken zoals het Chocolademuseum of het Zeemuseum of het Historisch museum. Leuk voor jong en oud is het centrum van de Prehistorie in de vallei van de Vezere met demonstraties en rondleiding met als thema het verleden, dit is het Prehisto Parc. Ontdek ook het prachtige landschap met de wijngaarden bij Bordeaux.

Actief genieten in Aquitaine

De gele zandstranden, de baskiche kust en de badplaatsjes bieden alle mogelijkheden vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Aquitaine. Naast Biarritz vindt u hier talloze stranden met mogelijkheden voor de watersport. Ontdek de hoogste zandduin van Europa, de Dune de Pilat. Deze ligt aan de kust van Aquitaine bij het Lac d’Arcachon. U kunt hier vlakbij het basin d’Arcachon bezoeken waar de oesterteelt de hoofdrolspeler is, interessant om te zien. Aan de Zilveren kust-cote d’Argent valt van alles te beleven. Wandelen in de omgeving is heerlijk, de omgeving is groen en romantisch met de vele wijngaarden. Wat dacht u van een wandeltocht met een ezel? De meren van Aquitaine zijn een andere bron van watersport zoals windsurfen en zeilen. De regio Aquitaine ligt op de route van de Pelgrimsweg Santiago de Compostella. Dit ziet u terug aan de vele kapellen langs de weg evenals de mogelijkheden om te overnachten van goedkoop naar duur. Liefhebbers van sportvissen boeken graag een vakantiehuis aan het strand in Aquitaine. Met een dagvergunning kunt u hier alle kanten op. U komt tijd te kort met een vakantie in Aquitaine.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.