Proef de sfeer aan het water bij de vakantiehuizen in Denemarken

Een verblijf in de gezellige en voordelige vakantiehuizen aan het water in Denemarken is altijd een succes. Een van de redenen is dat u kunt kiezen uit vele locaties, zo kiest u altijd iets wat bij u past. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Denemarken


Informatie

Een verblijf in de gezellige en voordelige vakantiehuizen aan het water in Denemarken is altijd een succes. Een van de redenen is dat u kunt kiezen uit vele locaties, zo kiest u altijd iets wat bij u past. Daarnaast zijn de accommodaties goed verzorgd en Denemarken is een vakantiebestemming waar jong en oud plezier aan beleeft. Wat betreft de locaties, geven we u graag een paar voorbeelden. In Noord Jutland liggen brede zandstranden en de Limfjord is een paradijs voor de watersportliefhebbers. Jutland is een schiereiland, het is dunbevolkt en natuur en water spelen een belangrijke rol. Een watersportvakantie bij Skagen is altijd geslaagd. West Jutland biedt een kustlijn van 250km lang met mooie en brede witte zandstranden. Vissen, watersport en een strandvakantie is fantastisch hier en niet ver van de vakantiehuizen aan het water in Denemarken. Oost Jutland is de ‘Neus van Denemarken’ ook weer met prachtige stranden. De eilanden Funen, Langeland en Aero worden ook de wel de Tuin van Denemarken genoemd waar romantiek en water uitstekend samen gaan. Natuur en water vindt u in Noord Seeland met de fjorden zoals de Odsherred, Isefjord, de natuurlijke omgeving van deze regio is zeker de moeite van het rondkijken waard. Iets verderop liggen ook de Storebaeltkust en Sejrobugten. Een plezierige uitzondering is het grote eiland Bornholm, liggend in de Oostee. U vindt hier heuvels, rotsen, kloven, meren, schitterende stranden. Wandelen en fietsen zijn twee heerlijke bezigheden vanaf de vakantiehuizen aan het water in Denemarken.

De stranden in Denemarken

De stranden in Denemarken zijn een van de belangrijke bestemmingen vanaf de vakantiehuizen aan het water. De stranden zijn schoon, de blauwe vlag staat met succes garant voor schone en milieuvriendelijke stranden. U kunt zowel in de meren als aan de kust prima zwemmen, als het geen hoogzomer is dient u wel rekening te houden met een lagere gemiddelde watertemperatuur als bijvoorbeeld aan de Spaanse kust vanwege het klimaat. Denemarken biedt een kustlijn van bijna 7500km langs. Denkt u hierbij aan mooie en brede zandstranden maar ook aan natuurlijke inhammen en duinpannen of kiezelstranden. De fjorden geven deze kusten een onvergetelijke en extra allure. Zeilen langs de kust is fijn, denkt u hierbij aan een locatie als Ebeltoft of andere mooie jachthavens. Het schone water biedt uitstekende omstandigheden voor duiken zoals bij Bornholm, het Dykkercentrum of bij Ronne. Surfen is fantastisch in Denemarken, een van de toplocaties is de Limfjord. Kano varen en kajakken is spannend in de beschutte wateren van Roskilde fjord en Isefjord bij Frederikssund. Surfkiten kunt u onder ideale omstandigheden bij Ringkobing fjord. De langste stranden van Europa vindt u in de omgeving van de vakantiehuizen aan het water in Denemarken. Het breedstse strand ligt bij het eiland Fano. Deze informatie onderschrijft nog eens extra een vakantie aan de Deense wateren absoluut de moeite waard is.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/