Geniet van de unieke sfeer bij de vakantiehuizen in Kroatië

Een verblijf in de vakantiehuizen aan het water in Kroatië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. De Kroatische eilanden zijn stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kroatie


Informatie

Een verblijf in de vakantiehuizen aan het water in Kroatië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. De Kroatische eilanden zijn stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie bij het water zoals Korcula, Vis, Brac, Hvar en Krk of Rab. Daarnaast biedt vakantieland Kroatië prachtige badplaatsen aan de kust. Laten we beginnen met wat informatie over de eilanden.
Het eiland Korcula biedt een lange kustlijn van 182km, daarbij komt nog de kust vlakbij en wat eilandjes samen goed voor 54km aan kustlijn. Op het eiland vindt u mooie havens, natuurlijke baaien en inhammen. De zuidelijke oever is wat steiler met natuurlijke kliffen tot hoogtes van 30m uit de zee. Het eiland biedt mooie badplaatsen en stranden zoals bij Vela Luka, kustdorpen als Lumbarda. De unieke combinatie van natuur, jarenlange tradities en modern toerisme zorgt ervoor dat de toeristen graag terugkomen. Oud en nieuw vullen elkaar prima aan op dit eiland, dit zult u wel merken vanaf de vakantiehuizen aan het water in Kroatië. De omgeving van het eiland is ook heel aantrekkelijk. Denkt u hierbij aan de stranden van Dubrovnik, het eiland Mljet of de Makarska Riviera allemaal eenvoudig dichtbij op ‘vaarafstand’.

Het eiland Vis biedt prachtige stranden met ongerepte natuur, bouwstijl kenmerkend voor deze regio. U ontdekt vanaf de vakantiehuizen aan het water in Kroatië dit mooie meest afgelegen eiland van Kroatië. Het is de bakermat van de visserij in de Adriatische Zee, dit ziet u ook terugin het Visserijmuseum in Komizza. In de Griekse oudheid werd de eerste wijnstruik voor witte druiven geplant en sindsdien is deze wijn het visitekaartje van het eiland. Als u hiervan houdt in combinatie met een gemoedelijke eilandensfeer, is uw volgende vakantiebestemming het eiland Vis, hier vindt u de mooiste vakantiehuizen aan het water in Kroatië.
Het eiland Brac is ongeveer 40km lang en 12km breed. Het is een van de grotere eilanden. De kustlijn is prachtig met natuurlijke inhammen, baaien, kleine strandjes, kiezelstrandjes maar ook zandstranden zoals bij Supetar of Lovrecina. De pijnboombossen geven het eiland een extra allure. Het landschap met wijngaarden en olijfbomen is prachtig afgewisseld met weides waar de kuddes schapen en geiten grazen en zorgen voor de natuurlijke balans. Mooie zandstranden liggen bij de stad Bol namelijk Zlatni Rat. Het eiland met bergachtig landschap heeft een bijzondere uitstraling. De omstandigheden voor windsurfen bij dit eiland zijn bijna ideaal te noemen, niet ver van uw vakantiehuis aan het water in Kroatië. In plaatsen als Bol kunt u gezellig uitgaan. Vanaf de havenplaats Supetar kunt u mooie boottochten maken.

Dankzij de natuurlijke omstandigheden kunt u overal langs de Kroatische kust plezier beleven aan de watersport zoals zeilen, surfen, zwemmen en varen, uiteraard afhankelijk van wind en onderstroming. Kroatië heeft de liefhebbers van watersport veel te bieden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.