Vakantiehuizen aan het strand Kroatie

De strandvakantie in Kroatië in Dalmatië biedt mooie stranden en baden. De kiezel- en rotsstranden zijn zeer aangenaam mits u goede strandschoenen gebruikt. Bij Bol op het eiland Brac liggen prachtige stranden... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Kroatie


Informatie

De strandvakantie in Kroatië in Dalmatië biedt mooie stranden en baden. De kiezel- en rotsstranden zijn zeer aangenaam mits u goede strandschoenen gebruikt. Bij Bol op het eiland Brac liggen prachtige stranden zoals het 600 meter lange Zlatni rat zandstrand. U kunt hier perfect surfen. Brela is een populaire badplaats aan de Makarska riviera. De fijne kiezelstranden bij Baska Voda, Tucepi en Podgora zijn mooie locaties voor uw strandvakantie aan de Kroatische kust. Op Omiz bij Cetina liggen diverse kleine en vlakke zandstranden. De strandvakantie voor het hele gezin is hier in goede handen. Bij Primosten vindt u mooie kiezelstrandbaaien. De vakantie aan het strandin Kroatië is op deze manier altijd een succes.

Kies voor een strandvakantie in Istrië

De strandvakantie in Kroatië in Istrië is mooi en schoon maar wat moeilijker te bereiken vanwege de rotsen en infrastructuur. Zandstranden zijn zeldzamer in Istrië, dit is met goede strandschoenen geen probleem. Er liggen prachtige stranden bij Zelena Laguna bij Porec, in de baai van Rabac, rond Punta Kri op Cres, bij Lopar op eiland Rab. De luxe van een vakantie aan een Kroatisch strand is dat u kunt kiezen. Er zijn gezinsvriendelijke stranden, intieme stranden, toeristische stranden met diverse watersportmogelijkheden. Dat is de reden dat u altijd een strand vindt dat uw vakantiewensen zal vervullen. De natuurlijke havens met baaien en jachthavens bieden nog meer mogelijkheden tijdens de strandvakantie in Kroatië. Baska Voda is een mooi strand, Brodarica is een rustige badplaats. 

De vakantie aan de Kroatische kust is bijzonder

Tijdens de strandvakantie in Kroatië kunt u mooie stranden ontdekken. Bij Biograd ligt het Drazica strand, het is toeristisch en staat bol van de watersportactiviteiten die goed verzorgd zijn. Op het eiland Brac bij Bol ligt Zlatni rat strand. Het is uniek van vorm en biedt afwisselende watersportrecreatie zoals waterskiën, roeien, bananenboten varen, surfen en parachute springen. Brela strand aan de Makarska riviera is schoon en uitermate geschikt voor families met kinderen. Bij Dubrovnik ligt het Banje strand met een prachtig uitzicht op de stad en onlosmakelijk verbonden met historische cultuur. Op Gradac aan de Makarska riviera ligt het Gornja Vala strand. Het is een van de langere, toeristische en mooie stranden aan de Adriatische kust. Zo zijn er vele voorbeelden van prachtige strandvakantie bestemmingen in Kroatië.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/