Proef de sfeer bij de vakantiehuizen aan het water in Tsjechië

De vakantiehuizen aan het water in Tsjechië staan klaar voor u met comfort en ruimte. Al heeft Tsjechië dan een minimale kustlijn, de stuwmeren en natuurwateren maken het helemaal goed. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tsjechië


Informatie

De vakantiehuizen aan het water in Tsjechië staan klaar voor u met comfort en ruimte. Al heeft Tsjechië dan een minimale kustlijn, de stuwmeren en natuurwateren maken het helemaal goed. U vindt hier zelfs een lange traditie aan watersportomstandigheden. Vooral op de stuwmeren kunt u fijn surfen en zeilen. Populaire gebieden zijn bijvoorbeeld het Lipnomeer of het de rivier de Luznice.

Watersport in Tsjechië

De stuwmeren en natuurwateren in de omgeving van de vakantiehuizen aan het water in Tsjechië lenen zich uitstekend voor activiteiten als zwemmen, windsurfen en zeilen. Het Lipnomeer is een van de grote en populaire stuwmeren van Tsjechië, houdt de informatieborden in de gaten voor informatie over de locaties waar gemotoriseerde watersport is toegestaan. Het Lipnomeer ligt in Zuid Bohemen. Het ligt naast het nationaalpark Sumava en u kunt hier fijn vissen, zwemmen of deelnemen aan andere watersportactiviteiten zoals roeien, waterski, kano varen, tussen de dorpen Lipno en Horni Plana. Hier kunt u ook boten en waterfietsen huren. De bootdienst vaart regelmatig zodat u ook mooie tochten in de omgeving kunt maken en de jachthaven Marina Lipno is zeker uw bezoek waard. Het meer is 42km lang. U kunt mooie plaatsen langs het meer bezoeken zoals Horni Plana, Cerna v Posumavi, Frymberk en Lipno. Op een andere manier genieten van het water is ook mogelijk op de fiets, via de ruiterpaden of tijdens een wandeling langs de oevers van het meer. Een ander stuwmeer ligt bij Orlik. Het ligt in de omgeving van Povltavi. U kunt hier fijn zwemmen, surfen, roeien, sportvissen, varen compleet met bootlift. Het stuwmeer Jesenice ligt in de rivier Odrava. De omgeving van Cheb biedt nog een historische en ongerepte natuurlijke omgeving. Vlakbij kunt u hier ook het kuuroord en badplaats Marianske Lazne bezoeken voor fysieke en mentale ontspanning. Het Machameer is populair vanwege de brede en uitgestrekte zandstranden met de romantiek van de bossen en Doksy vlakbij. Hier worden gezellige zomerfeesten georganisserd. Bij Vravov ligt een stuwmeer, 15km van Znojmo. U vindt in de omgeving van de vakantiehuizen aan het water in Tsjechië natuurlijke baaien waar u fijn kunt sportvissen. Verder kunt u hier plezierig zwemmen, roeien, zeilen en surfen. Een andere manier van genieten van de omgeving op het water is het maken van een tocht over de rivieren met een boot zoals over de Moldau, Lunice en Otava. U komt langs historische monumenten en mooie natuur.

Tsjechië

Tsjechië is een prachtige bestemming voor uw vakantieverblijf in Tsjechië. Als u niet kiest voor Praag zult u hier niet snel massatoerisme aantreffen. U kunt wel overal heerlijk en betaalbaar uit eten. De mensen zijn gastvrij en het land biedt voorzieningen tegen een eerlijke en correcte prijs. Dit vinden zeker de Nederlandse toeristen heel plezierig. De vakantiehuizen aan het water in Tsjechië zijn een plezierige basis van uw vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.