Geniet van het strand vanaf de vakantiehuizen in Tsjechie

De vakantiehuizen aan het strand in Tsjechië vindt u vooral aan de stuwmeren en natuurwateren, wat minder grenzend aan zee. De stuwmeren zijn een paradijs voor het genieten van de watersport. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Tsjechië


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Tsjechië vindt u vooral aan de stuwmeren en natuurwateren, wat minder grenzend aan zee. De stuwmeren zijn een paradijs voor het genieten van de watersport. Al vindt u hier dan minder een kustlijn, uit de voorzieningen voor de watersport blijkt wel dat hier sprake van jarenlange ervaring is rond deze vakantie activiteiten. Populaire gebieden met plezierige omstandigheden zijn bijvoorbeeld de rivier Luznice of het Lipnomeer.

Lipnomeer en andere stuwmeren

De watersportactiviteiten die u aan het Lipnomeer kunt verwachten zijn zwemmen,windsurfen en zeilen . Ook het maken van boottochten is heel goed mogelijk, informeer naar de regels van de locatie zodat zowel u als de andere vakantiegangers een plezierige tijd hebben op en bij het water. Het Lipnomeer ligt in Zuid Bohemen aan rivier de Moldau. Naast de watersport kunt u hier fijn vissen en genieten van de natuur bijvoorbeeld in het nationaalpark Sumava. Ontdek hier ook de mooie dorpen zoals Lipno en Horni Plana. Dit zijn mooie plekjes voor het huren van bootjes en waterfietsen, niet ver van de vakantiehuizen aan het strand in Tsjechie. De jachthaven Marina Lipno is ook zeker uw bezoek waard, leuk om de sfeer te proeven en rond te kijken waar iedereen mee bezig is of juist niks doet. Het stuwmeer Orlis ligt in het dal van Zuid Bohemen, de natuurlijke omgeving van steile beboste en rotsachtige hellingen is best wel bijzonder, het draagt de naam van Povlltavi. Op dit meer kunt u fijn baden, windsurfen, zeilen, roeien, sportvissen en genieten van de rust in de mooie omgeving. Jesenice ligt aan de rivier Odrava bij Cheb. Hier vindt u eigenlijk alle vormen van ontspanning op het gebied van watersport. Daarnaast kunt u hier mooie kuuroorden bezoeken en inschrijven op ontspannende behandelingen zoals in het bekendere Marianske Lazne of Cheb. Het Machameer ligt in Noord Bohemen met mooie zandstranden omringd door de bossen en een schilderachtige omgeving. U kunt hier plezierig zeilen en boten huren. Bij het meer worden regelmatig evenementen en zomerfeesten georganiseerd voor de toeristen en plaatselijke inwoners. Het meer Vranov ligt bij Znojmo in Oost Bohemen. Hier kunt u fijn sportvissen in de natuurlijke baaien. Daarnaast vindt u hier goede omstandigheden voor roeien, zeilen, surfen en varen.

Genieten op het water

Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Tsjechie kunt u ook kiezen voor een mooie boottocht op het water. Zo kunt u een tocht maken over de Tsjechische rivieren langs de stranden van Tsjechie. Kies voor een bootexcursie over de moldau door het mooie landschap van Sumava-Boheemse Woud of de Zuid Boheemse visvijvers. U kunt hier ook mooie kloosters en burchten bezoeken zoals bij Zvikov. Ontdek Zuid Bohemen vanaf de river de Luznice of kies voor romantiek op de Otavan van Susice naar Pisek. Hier werd en wordt nog steeds goud gevonden in de rivier, vandaar ook de bijnaam Goudhoudende rivier. Liefhebbers van watesport kunnen van alles beleven bij deze gezellige vakantiehuizen in Tsjechie.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/