Verwen uzelf met vakantiehuizen aan het water in Oostenrijk

U geniet maximaal van Oostenrijk bij de diverse bergmeren. Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Oostenrijk zult u meren aantreffen op diverse hoogtes zoals in Hoog Oostenrijk, Vorarlberg, Tirol... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oostenrijk


Informatie

U geniet maximaal van Oostenrijk bij de diverse bergmeren. Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Oostenrijk zult u meren aantreffen op diverse hoogtes zoals in Hoog Oostenrijk, Vorarlberg, Tirol, Karinthië of Stiermarken. Oostenrijk is rijk aan mooie berggebieden, zomer en winter kunt u hier plezier beleven aan buitenactiviteiten in de natuur, ontspannend, in alle rust of met een hoog adrenaline gehalte.

Vakantie aan het water in Oostenrijk

Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Oostenrijk kunt u genieten van watersport. De meren in Hoog Oostenrijk zijn heel bekend, vooral de Attersee-Attermeer. Het is een meer van 47m2 en zeilers komen hierheen voor een fantastische zeilervaring. Bij de Rosenwind kunt u verder varen, surfen, duiken en waterskiën, mogelijkheden genoeg voor de liefhebbers van watersport. Het Hallstatter meer is een van een groep meren, waar u plezier beleeft aan zwemmen, vissen, kano varen, raften en duiken. Deze locatie geeft u het gevoel dat u ver terug gaat in de tijd. Het Irrmeer of het Zellermeer ligt op een hoogte van 553m midden in het noorden van het Salzkammergut. Het is waarschijnlijk het warmste meer van de regio. Het Traunmeer ligt uniek tussen de indrukwekkende bergen. Ook hier kunt u fijn genieten van zeilen, surfen, waterskiën, roeien en duiken. Het Mondmeer is het warmste meer van Salzkammergut, u begrijpt dat de zonaanbidders en watersporters hier uit hun dak zullen gaan.

In Vorarlberg ligt het romantische Seewaldmeer, hier kunt u fantastisch wandelen en genieten van de natuur. In deze zelfde regio ligt de oever van het Bodenmeer(Oostenrijks gedeelte) van 27km. Hier vindt u ook het strandbad Bregenz met een oppervlakte van 45.000m2. Bij Gaschurn in het Montafon zult u een bijzonder bad ontdekken, zelfs met sneeuw op de oevers zwemmen velen nog in de twee eco-zwemvijvers.
Karinthië is een ander prachtig voorbeeld van een mooie locatie van vakantiehuizen aan het water in Oostenrijk. De kracht van deze meren is dat u ze op fantastische locaties aan zult treffen en schoner water zult u nergens anders aantreffen. Ontdek het Wörthermeer met de mondaine strandbars en fietsroutes om het meer. Op het meer zelf kunt u genieten van de watersport in een prachtige omgeving. In het Faakermeer kunt u fijn zwemmen, het turkooise water is heerlijk warm dankzij de zuidelijke ligging, vandaar ook de naam Zuidmeer. Als u hier kiest voor de wandeling naar de Mittagskogel heeft u een onvergetelijk uitzicht over het meer. Het Millstattermeer is een mystiek meer met een diepte van 141m. Families en groepen voor een gezellige vakantie vertoeven graag aan de oevers van het meer voor activiteiten als waterski, zeilen, surfen, duiken, paragliden, strandbaden, naaktstranden, bootverhuur. Er valt van alles te beleven bij dit meer.

In Tirol en Stiermarken liggen eveneens prachtige bergmeren waar u op uw eigen manier van kunt genieten. De vakantiehuizen aan het water in Oostenrijk staan op de mooiste plekken.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/