Ontdek de romantiek bij de gezellige vakantiehuizen in Oostenrijk

De romantische vakantiehuizen in Oostenrijk staan op mooie plekjes door het hele land. Oostenrijk is een prachtige vakantiebestemming voor een romantische trip voor twee. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oostenrijk


Informatie

De romantische vakantiehuizen in Oostenrijk staan op mooie plekjes door het hele land. Oostenrijk is een prachtige vakantiebestemming voor een romantische trip voor twee. Locatie en het juiste gezelschap zijn twee belangrijke onderdelen van een romantische vakantie of weekendje weg.

Cultuur in Oostenrijk

Liefhebbers van cultuur en romantiek zullen vanaf de vakantiehuizen voor romantiek in Oostenrijk zeker genieten van een bezoek aan de wijngebieden, waaruit u overigens kunt kiezen. Ontdek de wijngebieden zoals Weinvierttel in NederOostenrijk, Kamptal, Donauland waar ook Eiswein gemaakt wordt, het Thermengebied is een wijnstreek waar de wijnen soms onderdeel zijn van de wellnessvakantie. Kremstal huisvest een eeuwenoude wijncultuur, maar de wijnen zijn modern en populair. Krems an der Donau vormt het oudste wijnstadje van Oostenrijk. Een bezoek aan een wijnboerderij is een mooie bestemming voor een romantische excursie. In de oostenrijkse steden kunt u diverse musea bezoeken. Bij een romantische stad wordt er al gauw aan Parijs gedacht maar wat dacht u van Wenen?

Oostenrijk

Of Oostenrijk nu bedekt is met een winters laagje witte sneeuw of u maakt een wandeling in de Oostenrijkse bergen met de zon hoog aan de hemel, de natuurlijke omgeving van de romantische vakantiehuizen zijn van een indrukwekkende schoonheid. Oostenrijk ligt in het centrum van Europa, het landschap bestaat voor tweederde uit de Alpen en voor een derde uit het stroomgebied van de Donau. Vele bezoekers die voor het eerst in Oostenrijk waren, raakten op slag verliefd op de Oostenrijkse bergen. We laten u graag wat nader kennis maken met de bezienswaardigheden van Oostenrijk. Breng een bezoek aan de historische stad Graz met mooie pleinen, huizen en straten, u zou hier echt moeten kiezen voor een stadswandeling om de sfeer te proeven. Zo kunt u de stad Salzburg aandoen, de stad van Mozart en muziek en historie en de indrukwekkende burcht. Liefhebbers van cultuur, romantiek en historie zullen hier met volle teugen genieten. Ontdek Hallstatt, klem gedrukt tegen de bergwand met oude houten huisjes en nauwe steegjes. Hier kunt u armoede nog romantiseren, de kunstenaars komen hier graag tegenwoordig vanwege de sfeer en omgeving. Een Oostenrijkse stad als Bregenz huisvest een goed bewaarde middeleeuwse stadskern maar u ontdekt in dezelfde stad tijdens een rondwandeling moderne architectuur of een modern kunstmuseum. Tijdens uw romantisch onderonsje kunt u altijd iets vinden wat u ALLEBEI leuk vindt.

Romantiek in de Oostenrijkse natuur

De berg- en stuwmeren bieden talloze mogelijkheden voor een gezellig vakantieverblijf bij de romantische vakantiehuizen in Oostenrijk. Het bekendste meer is waarschijnlijk wel het Attermeer. Hier komen vele internationale zeilers op af, daarnaast kunt u hier fijn duiken en waterskiën. Maak een boottocht op het meer, kies voor een picknick aan de oevers van het meer, wandel de themawandeling Klimt aan de Attersee waar aandacht wordt geschonken door de gids aan de lichtval en het landschap van het meer. Een wandeling langs het meer met zonsondergang is bijna altijd romantisch in het juiste gezelschap. Geniet maximaal van de omgeving en van elkaar bij uw gezellige romantische vakantiehuis in Oostenrijk.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.