Proef de sfeer bij de vakantiehuizen aan het water in Zweden

Geniet maximaal bij de vakantiehuizen aan het water in Zweden. Zweden is gezegend met een mooie kustlijn, grillig en natuurlijk gevormd en talloze meren. Dankzij de natuurlijke omstandigheden kunt u een gevarieerd aanbod... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

Geniet maximaal bij de vakantiehuizen aan het water in Zweden. Zweden is gezegend met een mooie kustlijn, grillig en natuurlijk gevormd en talloze meren. Dankzij de natuurlijke omstandigheden kunt u een gevarieerd aanbod van watersportactiviteiten verwachten. De kust is rotsachtig en er liggen duizenden eilanden. Er liggen best mooie strandjes, zand- of kiezelstranden maar de watersportvakantie met zeilen en surfen bruist van activiteit aan de Zweedse kust. Tijdens een boottocht langs de kustlijn zult u nog meer onder de indruk komen van de schoonheid en natuurlijke grilligheid van de kust.

Watersport in Zweden

De Nora Tjust eilandengroep is een paradijs voor de watersportfans, ideaal vanaf de vakantiehuizen aan het water in Zweden. U vindt hier prachtige omstandigheden voor wakeboarden, waterski, funtube, speedboot varen, boottochten maken. Iedereen vindt hier wat van zijn gading of u nu rustig wilt genieten aan het water of dat u op zoek bent naar wat adrenaline. Bij het Vänernmeer, het grootste meer in Zweden vindt u eindeloze mogelijkheden voor kano varen en kajekken. Op de rivieren die de meren vaak onderling met elkaar verbinden kunt u ideaal kano varen en kajakken.

De Zweedse kust

De Zweedse kust is prachtig, we geven u graag een paar voorbeelden. Bij Gotland ligt het eiland met talloze zonuren. De mooie stranden hier trekken veel families met kinderen. Als u wat meer actie wilt vanaf uw vakantiehuis in Zweden, ga lekker kano varen in Arjang. U vindt hier een omgeving met gladde meren omringd door diverse bossen. Er is een kano verhuur. De Scherenkust van Bohuslan is een kust met rotsachtige eilandjes en landtongen. U kunt hier in de zomer rustig zeilen en lekker uitblazen op een rustig plekje aan de kust. Holick ligt op het zuidelijk punt is een natuurreservaat met een rustig strand waar u fijn kunt zwemmen en zonnen aan de Botnische Golf. De stad Karlskrona ligt aan de Oostzee, vanaf hier kunt u mooie boottochten maken naar de vele eilandjes in de omgeving. Aan deze zelfde kustlijn kunt u hier vissen, kano, varen, zwemmen en kajakken. Vergeet ook niet een paar uurtjes de stad te verkennen. De mooiste stranden aan de Noordkust liggen in Pitea. De Oostzee eilanden Oland en Gotland bieden de overige mooie stranden. Tot slot nog een voorbeeld vlakbij de stad Malmo; ontdek het 2,5km lange strand Ribersborg met pier, terrasjes en praktische voorzieningen. Het is wel duidelijk, of u nu kiest voor de meren of voor de kustlijn, de watersportactiviteiten spetteren van energie.
De Zweden kunnen heel modern maar ook heel traditioneel zijn. De sauna is een van de tradities, u zult overal sauna’s aantreffen maar houdt wel rekening met de regels . Vrouwen en mannen gebruiken apart de sauna, de sauna wordt gebruikt als sociaal instrument zowel zakelijk als in de privesfeer. Als u in de zomer in Zweden dorpen en steden verkent, stop direct als u ziet dat er een festival met volksmuziek wordt georganiseerd, de dans en kleding en tradities vormen een grote show. In de omgeving van uw vakantiehuis in Zweden valt van alles te beleven.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.